Nazaj na seznam zadetkov

GOSTIŠČE ŽINKO, Roman Pevec s.p.

Moravci v Slov. goricah 106, 9243 Mala Nedelja
Prikaži številko
Petek: 10:00 - 23:00 Sobota: 10:00 - 23:00 Nedelja: 10:00 - 21:00

Dobra nedeljska kosila Pomurje, Gostišče Žinko

Nič ni bolj slovenskega kot dobro nedeljsko kosilo. V Gostišču Žinko iz Pomurja vam nudimo pestro ponudbo hrane. Zagotavljamo vam, da bo vsak, tudi tisti, ki je najbolj izbirčen, pri nas našel nekaj po svojem okusu.

Našli nas boste na naslovu: Moravci v Slovenskih goricah 106.

Obdaja nas čudovita pomurska pokrajina, ki je pokrita z zelenimi površinami in zelenimi gozdovi.

Odločite se za našo dobro ponudbo dobrih nedeljskih kosil v Pomurju

Se odpravljate na izlet v Pomurje? Bi šli z družino na nedeljsko kosilo, potem je Gostišče Žinko vaš pravi naslov.

Naša nedeljska kosila so sestavljena iz tradicionalnih slovenskih jedi s seveda pomurskim pridihom. Če bi poskusili nekaj drugega, imamo za vas nekaj posebnega.

Naša ponudba jedi a la carte vam nudi dovolj veliko izbiro, s katero boste utešili še tako veliko lakoto. Poleg tega imamo na voljo bogat spekter pijač, ki se prilegajo prav vsakemu obroku.

Potrebujete catering na terenu? Izvajamo ga po celotnemu Pomurju

Če pripravljate poseben dogodek ali druženje, je lahko priprava hrane zelo obremenjujoča. Seveda vaši gostje ne smejo ostati lačni, zato se obrnite na Gostišče Žinko.

Za vas bomo pripravili jedi po vašem naročilu in jih dostavili za želeno lokacijo. Nobenih skrbi ne boste imeli ne s kuhanjem, ne z umazano posodo. Tako kot v našem gostišču, tudi za catering na terenu v Pomurju uporabljamo le najboljše sestavine, ki jih naši kuharji spremenijo v specialitete.

Obiščite nas in si privoščite dobro nedeljsko kosilo v Pomurju. Če bi radi naročili catering na terenu, nam oddajte povpraševanje ali stopite v stik z nami preko zgoraj navedenih kontaktov.

Pa dober tek!