Nazaj na seznam zadetkov

Valvasorjec hram v Cerknici - dobra okrepčevalnica z malicami in kosili

Iščete dobro okrepčevalnico, ki vam nudi kosila in malice, nahajate pa se v bližini Cerknice? Potem ste prišli na pravi naslov. V restavraciji Valvasorjev Hram imamo za vas edinstveno ponudbo. 

Kakšna kosila in malice, ki vam jih nudimo v naši dobri okrepčevalnici v Cerknici?

  • okusna,

  • sveža,

  • raznolika,

  • lahka in

  • zdrava.

V naši dobri okrepčevalnici vam nudimo kosila in malice, ki so primerna za vsak žep, zato ne čakajte in postanite del  naših zadovoljnih gostov, saj bi nam to bilo v veseleje. Oni bi vam lahko potrdili, da se z našimi jedmi v Cerknici vedno trudimo doseči njihovo zadovoljstvo.

Na trgu se nahajamo že kar nekaj časa, zato nam lahko popolnoma zaupate saj imamo mnogo pridobljenih znanj in izkušenj s področja gostinstva. Po celi Cerknici smo poznani kot zaupanja vredna dobra okrepčevalnica s kosili in malicami, v katero se naši gosti vedno radi vračajo.

Pri nas pa imamo na voljo tudi možnost dostave jedi na dom ter osebni prevzem.

Ponudba v naši okrepčevalnici s kosili in malicami je široka in raznolika

Jedi, ki vam jih nudimo v naši dobri okrepčevalnici s kosili in malicami v Cerknici pripravljamo po le najbolj izvirnih in kakovostnih receptih. Uporabljamo le najboljše sestavine, vsaka pa pripomore k ustvarjanju odličnih jedi. Preverite našo pestro kulinarično ponudbo.

Kontaktirajte našo dobro okrepčevalnico s kosili in malicami in se prepričajte sami, saj boljšega ponudnika v Cerknici in širše ne boste našli. Za vas smo vedno na voljo za dodatne informacije. Vljudno vas vabimo in vas z veseljem pričakujemo!