Nazaj na seznam zadetkov

VALVASORJEV HRAM d.o.o.

prijetna senca na terasi
Partizanska cesta 1, 1380 Cerknica
Prikaži številko
Ponedeljek: 09:00–15:00 Torek: 09:00–15:00 Sreda: 09:00–22:00 Četrtek: 09:00–22:00 Petek: 09:00–22:00 Sobota: 10:00–22:00 Nedelja: 10:00–22:00

Valvasorjec hram v Cerknici - dobra okrepčevalnica z malicami in kosili

Iščete dobro okrepčevalnico, ki vam nudi kosila in malice, nahajate pa se v bližini Cerknice? Potem ste prišli na pravi naslov. V restavraciji Valvasorjev Hram imamo za vas edinstveno ponudbo. 

Kakšna kosila in malice, ki vam jih nudimo v naši dobri okrepčevalnici v Cerknici?

  • okusna,

  • sveža,

  • raznolika,

  • lahka in

  • zdrava.

V naši dobri okrepčevalnici, mnogi v Cerknici pravijo, da je celo najboljša vam nudimo kosila in malice, ki so primerna za vsak žep, zato ne čakajte in postanite del  naših zadovoljnih gostov, saj bi nam to bilo v veseleje. Oni bi vam lahko potrdili, da se z našimi jedmi v Cerknici vedno trudimo doseči njihovo zadovoljstvo.

Nudimo tudi prostor za zaključne družbe do, 50 ljudi.

Najboljša okrepčevalnica, Cerknica

Na trgu se nahajamo že kar nekaj časa, zato nam lahko popolnoma zaupate saj imamo mnogo pridobljenih znanj in izkušenj s področja gostinstva. Po celi Cerknici smo poznani kot zaupanja vredna dobra okrepčevalnica s kosili in malicami, v katero se naši gosti vedno radi vračajo.

Pri nas pa imamo na voljo tudi možnost dostave jedi na dom ter osebni prevzem.

Ponudba v najboljši okrepčevalnici s kosili in malicami je široka in raznolika

Jedi, ki vam jih nudimo v naši dobri okrepčevalnici s kosili in malicami v Cerknici pripravljamo po le najbolj izvirnih in kakovostnih receptih. Uporabljamo le najboljše sestavine, vsaka pa pripomore k ustvarjanju odličnih jedi. Preverite našo pestro kulinarično ponudbo.

Kontaktirajte našo dobro okrepčevalnico s kosili in malicami in se prepričajte sami, saj boljšega ponudnika v Cerknici in širše ne boste našli. Za vas smo vedno na voljo za dodatne informacije.

Vljudno vas vabimo in vas z veseljem pričakujemo!