Nazaj na seznam zadetkov

Dobra picerija Radovljica, Gorenjska, Pizzerija in gostilna Matiček

Matiček se je oženil in za vas pripravil TOP PONUDBO dobrih pic. Naša dobra picerija in gostilna se nahaja v Radovljici na Gorenjskem. Za vas smo pripravili TOP PONUDBO jedi.

Naj vas lakota ne prevzame in zavijte v Pizzerijo in gostilno Matiček.

Že leta pečemo dobre pice iz krušne peči v Radovljici na Gorenjskem

Leta 2000 je picerija in gostilna Matiček odprla svoja vrata. Nahajamo se na Vurnikovem trgu v samemu središču Radovljice, v bližini knjižnice A. T. Linharta.

Smo le par minut hoje stran od starega dela Radovljice. Če se odpravite na izlet, se lahko spotoma ustavite v dobri piceriji.

Prostor za sedenje imamo notri in zunaj, kjer imate pogled na trg. V našem ambientu se boste počutili udobno. Iz našega menija lahko izbirate med raznoliko hrano. Naše prijazno osebje vam lahko svetuje o naši ponudbi.

Vse sestavine, ki jih uporabljamo pri pripravi naših jedi, so sveže. Naši picopeki in kuharji iz teh sestavin pripravijo dobre pice iz krušne peci in ostale specialitete.

Dobra picerija Radovljica, Gorenjska vam nudi pester izbor jedi po naročilu

Nudimo vam pestro izbiro jedi iz našega jedilnika, ki vam jo vsak dan pripravljamo sveže.

Za vas strežemo naslednje jedi po naročilu:

  • juhe in jedi na žlico,

  • burgerje,

  • priloge,

  • ribje jedi,

  • testenine,

  • solate in

  • sladice.

Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili pestro ponudbo jedi za otroke, kjer bo vsak našel nekaj po svojemu okusu.

Naša hrana vas bo razvajala s svojim okusom. Tako boste z njo zadovoljni, da boste pice in naše ostali jedi po naročilu odnesli kar s seboj domov in jo delili s svojimi najbližjimi. Vprašajte naše prijazno osebje, da vam pripravi embalažo, s katero lahko pice in ostale jedi nesete domov.

Vabljeni v našo dobro picerijo v Radovljici na Gorenjskem, kjer vas pričakujemo s picami iz krušne peči in ponudbo jedi po naročilu.