Nazaj na seznam zadetkov

Dobra restavracija na Obali

Restavracija Pavel v Piranu na Obali deluje že dolgo. Goste sprejemamo na dveh lokacijah, na obeh pa je seveda na voljo:

  • slastna ponudba hrane iz svežih morskih sestavin,

  • mediteranska in mednarodna kuhinja,

  • prijeten ambient,

  • hitra in prijazna postrežba.

Z veseljem poskrbimo za vaše kosilo ali večerjo. Dobrodošli ste tudi ob posebnih priložnostih, prostora imamo dovolj za zaključene družbe.

Pripravimo vam vse od hladnih do toplih predjedi, božanske glavne jedi, med katerimi so najbolj znane naše morske specialitete, z veseljem vas tudi posladkamo in ob hrani ponudimo kozarec odličnega vina.

Gostje, ki cenijo dobre restavracije, na Obali radi zavijejo v Piran k nam

Po mnenju številnih naših gostov, sodimo med dobre restavracije na Obali, na kar smo izjemno ponosni. Takšnih pohval si želimo tudi v prihodnosti, zato ves čas skrbimo, da se v kuhinji hrana pripravlja iz kakovostnih sestavin, da so kombinacije okusov skrbno izbrane, da so porcije pravšnje in seveda cene prijazne.

Napa prednost je tudi naš delovnik, odprti smo prav vse dni v tednu, tako da vam z veseljem postrežemo obrok, če ste na vikend izletu na Obali, če imate odmor za kosilo med službo oziroma ob katerikoli drugi priložnosti.

Vedno smo vas veseli in če ste pri nas prvič ali pa smo že stari znanci, vedno znova vam bomo pokazali, da smo dobra restavracija, vredna vsakega obiska, ko ste na Obali.

PAVEL 1: Gregorčičeva ulica 3, Piran; T: 05 674 71 01

PAVEL 2: Kosovelova ulica 1, Piran; T: 05 674 71 02