Nazaj na seznam zadetkov

Dobre računovodske storitve Maribor, MOJ BIRO

V podjetju MOJ BIRO vam nudimo dobre računovodske storitve. Sodelujemo z malimi, srednjimi podjetji, samostojnimi podjetniki, zavodi in društvi.

Naše delo obsega dobre računovodske, knjigovodske storitve ter finančno in poslovno svetovanje

Prvi koraki na samostojni poslovni poti so lahko zastrašujoči. Znotraj podjetja MOJ BIRO vam lahko od samega začetka stojimo pri strani in vam svetujemo.

Naše računovodske storitve obsegajo:

  • vodenje blagajne,

  • izdelavo IOP obrazcev,

  • obračun plač, regresov in avtorskih honorarjev,

  • priprava dokumentacije za pridobivanje bančnih posojil,

  • izdelava zaključnih računov,

  • knjiženje prejetih in izdanih računov ter ostalih finančnih listin.

Se odločate za ustanovitev podjetja? Znotraj našega strokovnega svetovanja vam omogočamo pomoč pri ustanovitvi podjetja, pri pripravi vseh dokumentacij, pri pripravi pogodb in ostalih dejavnostih.

Vodenje svojega lastnega podjetja vam vzame veliko pozornosti. Če se pri tem ukvarjate še z lastnimi papirji in knjigovodstvom, lahko pride do napak ali zamujenih rokov. Zato je bolje, da se obrnete na dober računovodski servis, ki vam bo prevzel del bremena.

Zakaj prepustiti računovodske storitve podjetju MOJ BIRO iz Maribora?

Z nami sodelujejo številne stranke iz Maribora in drugih krajev po Sloveniji. Pomagamo in svetujemo številnim podjetjem, samostojnim podjetnikom in društvom.

Naši prostori se nahajajo v Mariboru, ampak se vam lahko prilagajamo. Opravljamo delo na terenu in lahko obiščemo sedež vašega podjetja, zavoda ali ustanove in vam na licu mesta nudimo dobro računovodsko storitev.

Znotraj podjetja MOJ BIRO smo strokovnjaki na področju računovodstva, knjigovodstva in poslovnega, davčnega ter finančnega svetovanja. Pomagali vam bomo, da bo vaše podjetje uspešno ter da boste imeli vse stvari urejene.

Našo storitev izvajamo kakovostno in v vaše dobro.

Za sodelovanje z nami nam pošljite povpraševanje. Za nasvete ali vprašanja smo vam na razpolago po telefonu in elektronski pošti.