Nazaj na seznam zadetkov

Izberite dobro mizarstvo, ki vam uresniči sanje o novi kuhinji, spalnici ali drugem pohištvo po meri

V Ljubljani smo takšni mizarstvo podjetje GALES Lesna galanterija, d.o.o.

Mizarsko podjetje smo ustanovili leta 1990 in do danes le nadgrajevali svoje aktivnosti v proizvodnji pohištva za dom in poslovne prostore. Pridobili smo številne zadovoljne naročnike, opremili nešteto prostorov in dokazali, da zmoremo prevzeti tako večje kot manjše oziroma bolj ter manj zahtevne projekte v zvezi z izdelavo pohištva.

Trenutno nam največkrat kupci prepustijo izdelavo kuhinje ali spalnice po naročilu. Gre za sobe, v katerih preživimo veliko časa in ima zato izdelava pohištva po naročilu resnično dodano vrednost, saj po meri narejeni elementi prinašajo maksimalno udobje, kvaliteto bivanja ter tudi funkcionalnost.

Posebno iskane so mizarske storitve tudi v primeru, da so sobe neobičajnih dimenzij oziroma oblik - recimo mansarde s poševnimi stropi, neenakomerno višino, predelne stene itd.

Z dobrim mizarstvom ni nič nemogoče. Izberite nas za sodelovanje in dokazali vam bomo, da naša delavnica v Ljubljani zmore doseči in preseči vaša pričakovanja glede po meri narejenega pohištva.

Izbira dobrega mizarja v Ljubljani je enostavna, izberite GALES Lesna galanterija, d.o.o.

Kot dobro mizarstvo nas definirajo naša bogata znanja in dolgoletne izkušnje na področje izdelave pohištva po meri. Stalno vlagamo v razvoj mizarske delavnice, tako v obliki strojev, orodij kot tudi izobraževanja kadra. Spremljamo trende na trgu, da znamo ustvariti kuhinje, spalnice po zadnji modi, če si to seveda želite. Izbiro stila vaše nove kuhinje ali spalnice vsekakor prepustimo vam, lahko pa vam svetujemo, kakšne rešitve bodo tako z vizualnega kot praktičnega vidika najdlje optimalne glede na vaše želje in potrebe.

Po mnenju mnogih naročnikov mizarskih storitev, smo dober mizar, ker vedno dostavimo kvaliteto, izdelke pa znotraj dogovorjenih časovnih okvirov. Obdelava vsega pohištva je izjemno natančna, pri montažo pa uporabljamo tudi vrhunska okovja in potrebne materiale, da dobite, kar ste naročili.

Zavedamo pa se tudi, da dobro mizarstvo v Ljubljani največkrat iščete v kombinaciji z ugodno ceno, zato se potrudimo, da dobite pravo razmerje med kvaliteto in ceno. Oddajte povpraševanje in se prepričajte sami.