Nazaj na seznam zadetkov

Dobro slikopleskarstvo, adaptacije, Novo mesto okolica, Darko Kos s.p.

V podjetju Darko Kos s.p., smo vam na voljo za slikopleskarska dela in adaptacije v Novem mestu in širši okolici. Nahajamo se v Šentjerneju, za nas pa se odloča vedno več naročnikov. Vabimo vas, da ste sedaj med njimi tudi vi.

Naše stranke obravnavamo individualno, saj se radi posvetimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam, ker je za nas njihovo zadovoljstvo najbolj pomembno. Slikopleskarska dela opravljamo skladno s predpisi in standardi in jih zaključimo v najhitrejšem možnem času. V Novem mestu veljamo za inovativnega in prilagodljivega izvajalca. Prav tako pa smo odlična izbira, če potrebujete mojstre za renovacijska dela.

S slikopleskarstvom se v podjetju Darko Kos ukvarjajo natančni, zanesljivi, odgovorni, profesionalni in usposobljeni strokovnjaki. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. 

Pri adaptaciji pri nas v Novem mestu, uporabljamo le najbolj kakovostne materiale

V okviru slikopleskarskih del in tudi adaptacij vam zagotavljamo:

  • visoko kakovost izvedenih storitev,

  • dostopne cene,

  • hitro odzivnost,

  • konkreten odnos ter

  • spoštovanje vseh rokov in dogovorov.

Na voljo smo tako podjetjem, kos posameznikov, ki si želijo ustvariti lep dom in privlačne poslovne prostore, kjer se obiskovalci in zaposleni dobro počutijo.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o slikopleskarstvu in renovacijah v Novem mestu in širši okolici, nas kontaktirajte in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam bo sodelovati z vami!

Priskrbite si top ponudbo še danes!