Nazaj na seznam zadetkov

GOSTILNA RUPA, gostinske storitve, Suzana Pangerc Kosar s.p.

vabljeni v Gostilno Rupa
Srednja vas v Bohinju 87, 4267 Srednja vas v Bohinju
Prikaži številko
Ponedeljek: 11:00 - 22:00 Torek: 11:00 - 22:00 Sreda: zaprto Četrtek: zaprto Petek: 11:00 - 22:00 Sobota: 11:00 - 22:00 Nedelja: 11:00 - 22:00

Domača slovenska gostilna Bohinj, Gostilna Rupa

Domača slovenska gostilna na destinaciji Bohinj je odlična ideja za prijetno preživeto popoldne ali pa za slasten zaključek izleta v regiji Gorenjska. Priljubljena gostilna smo GOSTILNA RUPA, Suzana Pangerc Kosar s.p., kjer nas obiskujejo zadovoljni gostje od blizu in daleč. V naslednjih nekaj vrsticah vam razkrivamo recept, s katerim smo se uveljavili kot top ponudnik

Nudimo vam široko ponudbo domače slovenske hrane

Gostom je pri nas na voljo pester meni z domačimi slovenskimi jedmi po naročilu, ki vključuje mesne, ribje, vegetarijanske in tudi veganske jedi. Prav vse izmed naših jedi pri nas pripravljamo sproti, pri čemer dajemo poudarek na uporabi sezonskega sadja in zelenjave.

Naša prava domača kulinarika bo poskrbela za edinstveno doživetje v izbranih okusih. Uživali boste ob naši domači slovenski hrani.

Poskusite naše skrbno in sveže pripravljene jedi po naročilu za vse okuse …

Ni pa le kulinarika tisto, kar zveste in zadovoljne goste privablja v našo domačo slovensko gostilno v Bohinju. V prijetnem ambientu našega lokala boste lahko uživali v izjemnem razgledu na bohinjske gore, zagotavljamo pa tudi prostor za zaključene družbe.

Poleg tega odličen vtis napravi tudi prijazna postrežba s strani našega osebja, ki vam bo rado predlagalo najboljšo izbiro z našega menija in vam odgovorilo na vsakršno vprašanje.

Za stranke imamo zagotovljeno parkirišče, v poletnih mesecih pa je prijetno posedeti tudi na naši terasi.

Vas zanima obisk našega lokala, ki se je uveljavil kot top domača slovenska gostilna? Vaš obisk z veseljem pričakujemo pri GOSTILNA RUPA, Suzana Pangerc Kosar s.p., Bohinj, kjer smo vam za informacije in rezervacije na voljo prek naših kontaktnih podatkov.