Nazaj na seznam zadetkov

Domači izdelki: Vrhunska in kvalitetna vina, marmelada, kis in še mnogo več

Na posestvu BERCE na Goriškem spoznajte ponudbo vrhunskih vin in domačih izdelkov. Za ljubitelje žlahtne kapljice in tiste, ki pri prehrani prisegate na lokalno in kvalitetno, vas pri nas čakajo užitki, ki jih ne želite zamuditi.

Na posestvu je največ pozornosti deležna pridelava vin, saj imamo že skoraj 500 let dolgo tradicijo vinogradništva. To družinsko tradicijo gojimo naprej in hkrati hodimo v koraku s časom.

Vrhunska vina in domači izdelki Goriška

V ponudbi vin lahko najdete 15 različnih buteljk vrhunskih vin in kakovostna lažja, enoletna vina, ki so prepoznavna po sadnosti, svežini in pitnosti.

Na voljo so

  • bela,

  • rdeča,

  • oranžna,

  • rose in

  • peneča vina.

Poleg domačin vin, preizkusite tudi naše domače izdelke iz Goriške

Naše posestvo pa ni namenjeno le vinogradništvu in vinarski dejavnosti. Obilico znanj, izkušenj in predanosti do dela vlagamo tudi v pridelavo različnih domačih izdelkov kot so marmelade, kis, žgane pijače.

Znani smo po tem, da pridelujemo vrhunska vina in kvalitetne domače izdelke na Goriškem. Iz domačih vipavskih sestavin in po preverjenih domačih receptih znamo zadovoljiti še tako zahtevne brbončice. Naj bo to marmelada, kis ali žgane pijače, vsi izdelki so skrbno pripravljeni, da ne razočarajo.

Marmelade Berce

Sadje v naših marmeladah je pozorno izbrano. Breskve so iz ekološke pridelave, slive so prav tako naravno pridelane z osamelih dreves. Marmelade so brez umetnih dodatkov in pri pripravi nikoli ne hitimo.

Počakamo, da je sadje zrelo. Mora biti na vrhuncu svoje kakovosti, da dosežemo popoln okus domače marmelade. Ročno ga obiramo, preberemo in očistimo. Ne ubiramo bližnjic, ker to ni pot do vrhunske kvalitete in okusa.

Kis s posestva Berce

Ni dobre solate brez dobrega kisa in ni pravih kulinaričnih užitkov brez vrhunskih sestavin. Zato na posestvu Berce dobite tudi staran in balzamični kis.

Kisi pri nas nastajajo iz odličnega vina in z dolgim postopkom fermentacije.

Za vsa vrhunska vina in domače izdelke Goriška, omogočamo enostavno naročanje po prijaznih cenah.

Oddajte povpraševanje, zaupajte nam, kaj kupujete in kakšne količine potrebujete, da vam pripravimo odlično ponudbo.

Ko poskusite, kaj pripravljamo pri nas, se boste vedno znova vračali, po marmelade, kis, vrhunska vina in druge domače izdelke iz naše ponudbe na Goriškem. Zase in svoje bližnje, saj so tudi idealno darilo, ko želite podariti nekaj slovenskega in res dobrega.