Nazaj na seznam zadetkov

Dostava svežega mesa Goriška, DM-GO TRGOVINA d.o.o.

Ste si kdaj zamislili, kako bi bilo, če bi lahko vse najboljše in najbolj sveže mesne izdelke združili pod eno streho? V podjetju DM-GO trgovina d.o.o. smo našli odgovor na to vprašanje. Odprli smo Hišo mesa, v kateri, širši goriški regiji, nudimo meso vseh vrst in dostavo naših izdelkov do vašega doma.

V Hiši mesa prodajamo le sveže slovensko meso in suhomesnate izdelke

Naša ponudba obsega široko ponudbo različnih mesnih izdelkov. Sveže meso, ki ga nudimo je primerno za žar mojstre, profesionalne in domače kuharje.

Hišo mesa najdete v Novi Gorici na Goriškem, kjer vam nudimo:

  • žar ponudbo,

  • meso mlade govedi,

  • telečje, piščančje, svinjsko, puranje meso,

  • suhomesne izdelke,

  • izbrano meso (npr. kunec) in

  • kvalitetno ekstra deviško oljčno olje.

Ste iz Goriške? Sveže meso vam bomo dostavili na dom!

Če imate druge obveznosti in potrebujete meso, vam na območju Goriške omogočamo dostavo svežega mesa na dom. Dostavo na dom izvajamo za nakupe večje od 30 EUR.

Vi nas pokličete in pri nas naročite sveže mesne izdelke. Mi vam izdelke pripravimo, po želji tudi vakumiramo. Vaše naročilo naložimo v naše dostavno vozilo in vam ga pripeljemo do vašega doma.

Sveže meso dostavljamo po dogovoru od ponedeljska do petka.

Za vsako naročilo, ki nam ga pošljete, se posebej posvetimo. Poskrbimo, da dobite vse izdelke, ki ste jih naročili. Naši dostavljavci so zanesljivi, sam vam vaše naročilo dostavijo hitro in ob dogovorjenem času.

Ponudbo naših svežih mesnih in ostalih izdelkov si lahko ogledate na naši spletni strani: hisamesa.si

Obiščite nas v Hiši mesa, kjer nas vas čakajo naši prijazni zaposleni, s pestro ponudbo mesa. Če bi radi, da vam meso dostavimo na dom, nas kontaktirajte po zgoraj navedenih kontaktnih informacijah ali nam pošljite povpraševanje.