Nazaj na seznam zadetkov

Gasilska zveza Pomurje

Kot gasilci vam lahko pomagamo v različnih situacijah, kadar je ogroženo življenje, premoženje ali grozi splošna nevarnost. Na nas se lahko obrnete, kadar se zgodijo nujni primeri, potrebujete zaščito ali preventivno varnost.

Naša gasilska zveza pokriva celotno območje Pomurja. Skrbimo za varnost občanov s 13 požarno gasilskimi društvi. Naša vloga je poskrbeti za varnost in zaščito ljudi, lastnine in okolja na območju občine Murska Sobota. V nujnih primerih naša gasilska zveza pomaga tudi v drugih občinah v Pomurju in v Sloveniji.

Kadar nastopi nevarnost, pokličite gasilsko zvezo Pomurje na številko 112

Kot Gasilska zveza mestne občine Murska Sobota vam priskočimo na pomoč, v primeru:

  • požarov,

  • prometnih nesreč,

  • vremenskih pojavih in

  • reševanju.

Izvajamo tudi preventivne dejavnosti, kot so na primer pregledi stavb in zagotavljanje, da objekti ustrezajo predpisani požarni varnosti.

Z veseljem vam svetujemo in izobražujemo otroke in odrasle o delovanju naše gasilske zveze v Pomurju. Obiskujemo šole, kjer predstavimo poklic gasilca.

Gasilska zveza iz Pomurja vas vabi med svoje vrste

Bi radi pomagali ljudem? Ste pripravljeni postati del močne gasilske zveze, ki skrbi za varnost Pomurja? Biti gasilec je časti vreden poklic. Lahko ste poklicni gasilec ali prostovoljni.

Gasilska zveza mestne občine Murska Sobota ima dolgo tradicijo, kateri lahko prispevate tudi vi. Nudimo vam širok nabor usposabljanj, kjer boste pridobili vsa znanja in veščine, ki jih za delo potrebujete.

Smo povezana in usklajena ekipa, saj redno skrbimo na naš ekipni duh. Organiziramo različne vaje in sodelujemo na gasilskih tekmovanjih.

Pridite in se pridružite gasilski zvezi, ki obsega območje Pomurja. Postanite gasilec, nudite pomoč in pustite trajen pečat v naši regiji.

Če vas zanima več, smo vam z veseljem na voljo preko zgoraj navedenih kontaktnih informacij.