Nazaj na seznam zadetkov

Gradbena dela in elektroinštalacije Tolmin, Ramiz Dobrnjić s.p.

Top ponudnik za gradbena dela in elektroinštalacije opravi storitve po top pogojih poslovanja povsod po Tolminu. Seveda visoko kakovost postavljamo na prvo mesto, a pomembno nam je tudi, da ste zadovoljni z našim odnosom in seveda končno ceno.

Naj izpostavimo najprej visoko kakovost izvedenih gradbenih del in elektroinštalacij. To dosežemo z najboljšimi orodji in materiali, ki jih uporabljamo pri svojem delu. Pomembno pa je tudi, da so naši gradbeniki in elektroinštalaterji strokovno usposobljeni za svoje delo. Naš pristop je moderen in sodoben, saj vam s tem lahko nudimo varne in varčne končne storitve.

Ker nam je pomemben tudi odnos, bi radi poudarili, da vas obravnavamo s spoštovanjem in poslušamo vaše želje ter ideje. V kolikor potrebujete pomoč pri odločanju o gradbenih delih ali elektroinštalacijah, vam prijazno svetujemo.

Kar pa se tiče končne cene, pa vam gradbena dela in storitve elektroinštalacij zaračunamo po dostopnem ceniku.

Smo top ponudniki za gradbena dela in elektroinštalacije v Tolminu

Ramiz Dobrnjić s.p. se z gradbenimi deli in elektroinštalacijami ukvarja že kar nekaj časa. Smo ekološko usmerjeni, naša ponudba pa je sledeča:

  • gradbena dela,

  • elektroinštalacije,

  • zidarske storitve.

Smo specializirani za vse vrste gradbenih del in elektroinštalacij, izvajamo pa jih na industrijskih, stanovanjskih, poslovnih, gostinskih in drugih objektih.

Kot top ponudnik pa vam na področju gradbenih del in elektroinštalacij nudimo celovite rešitve, izvedemo pa jih kvalitetno, učinkovito, dosledno in v najkrajšem možnem času.

Izberite nas za gradbena dela in elektroinštalacije kjerkoli v Tolminu in ne boste se zmotili. Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na objavljenih kontaktih, oglejte pa si celotno ponudbo na naši spletni strani.