Nazaj na seznam zadetkov

Gradbena dela, prenova hiš, stanovanj, TOP AMBIENTA d.o.o.

Ste kupili starejšo hišo, ki izžareva nek šarm, potrebna je le prenove? Želite svojemu domu privoščiti temeljito renovacijo za nadaljnje udobno bivanje? Bi radi zapuščen objekt spremenili v udobne pisarne.

Pravi naslov za vaše potrebe je podjetje TOP AMBIENTA, poslovno svetovanje, d.o.o. iz Gorenjske. Pri nas vam nudimo:

  • Adaptacijo stanovanj

  • Slikopleskarska dela

  • Suhomontažna dela

  • In druga gradbena dela, ki so potrebna za brezhiben izgled vašega doma.

Ste v dilemi katero podjetje izbrati, saj je na težišču kar veliko ponudnikov? Iščete prave informacije, a ste se izgubili v poplavi njih? Naredite ožji izbor, zaprosite za ponudbo in izberite na podlagi dobrega občutka.

Izberite podjetje, ki prisluhne vam, zna predstaviti svoje dobre reference in ideje. Izberite TOP AMBIENTA!

Z izbiro TOP AMBIENTA d.o.o. do prave prenove

Prenove stanovanja ali hiše se je potrebno lotiti celostno. Preglejte inštalacije (električne in strojne), pozanimajte se o nosilnih stenah, izbiri kvalitetnih gips plošč, če se odločate za suhomontažo, kvalitetnih barv. Naj vam mojstri razložijo, kje uporabiti navadne, kje lateks barve. Kako pravilno izolirati stene.

Pri izbiri materialov, se držite načela, da ceneje ni vedno najbolj modra izbira, saj zna kvalitetna in dražja izbira se bolje obrestovati na dolgi rok.

Naj vam povemo, kako poteka delo z nami. Z naročnikom, ki izbere TOP AMBIENTA d.o.o. za gradbena dela, prenova hiš, stanovanj, se dogovorimo za ogled objekta, podrobno ga preučimo in si ogledamo vsak prostor posebej. Nato si zapišemo kaj je potrebno narediti, sestavimo predračun in če se z njim strinjate, pričnemo s podrobnejšim načrtovanjem, nakupom materialov in samo storitvijo.

Tekom izvajanja prenove smo redno z vami na vezi, poročamo vam o napredovanju in prosti rešujemo dileme, vprašanja.

Naj ne bodo gradbena dela, prenova hiš, stanovanj stresno. Zaupajte strokovnjakov pri TOP AMBIENTA d.o.o.