Nazaj na seznam zadetkov

Gradnja hiše na ključ

Se odločate za gradnjo hiše? Še ne poznate vseh prednosti gradnje na ključ? Potem se obrnite na podjetje SGP - GORENJSKA, d.o.o., ki ima za vas odlične rešitve. Gradnja na ključ se izplača predvsem zato, ker kot strokovni izvajalec poskrbimo za načrtovanje, vodenje in nadzor gradbenih del. Prav tako pa vam ni potrebno iskati podizvajalcev, saj mi poskrbimo za dokončanje petih gradbenih faz.

Na nas se lahko zanesete za strokovno izvedbo, nudimo vam:

  • zidarska dela,

  • izdelava estrihov ali ometov,

  • betoniranje,

  • sanacije in

  • izgradnje opornih zidov.

V sklopu gradnje hiše na ključ svojim naročnikom zagotavljamo izvedbo pripravljalnih del, izkop gradbene jame, postavitev temeljev, izdelavo kletne plošče, poskrbimo za konstrukcijo in streho hiše, za inštalacije, stavbno pohištvo, polaganje tal, keramičarska dela in pleskarska dela.

Obrnite se na nas za gradnjo hiše na ključ, na voljo smo vam kadarkoli!

Glavna prednost gradnje hiše na ključ je zagotovo visoka kvaliteta, saj naše visoko kvalificirano podjetje poskrbi za vse. Naš strokovno usposobljen kader je izkušen in natančen. Z nami boste prihranili predvsem čas, energijo, živce in denar. Predvsem zato, ker našim strankam nudimo občasne popuste in akcije, za katere se dogovorimo individualno.

SGP - GORENJSKA, d.o.o. pri gradnji hiše na ključ uporablja le najbolj kvalitetne materiale in opremo ter sodobno opremljeno mehanizacijo. Na voljo smo vam za nasvet, saj sledimo vsem novostim na trgu in vsem modernim trendom, da vam tako lahko zagotovimo moderne, varne in varčne rešitve.

Kontaktirajte nas preko objavljenih kontaktov, saj tudi vam pripravimo top ponudbo za gradnjo hiše na ključ. Veselimo se sodelovanja z vami in vam zagotavljamo visokokvalitetne rešitve.