Nazaj na seznam zadetkov

Gradnje objektov Gorenjska, ISEM d.o.o.

Se lotevate gradnje hiše, objekta, pisarne...? Podjetje ISEM d.o.o. se ukvarja z gradnjo objektov po vsej gorenjski regiji z okolico. Po dogovoru smo vam na voljo kadarkoli. Specializirani smo za gradnjo stanovanjskih in poslovnih objektov do tretje faze, tudi na ključ.

Naši usposobljeni mojstri bodo uredili izkope za:

  • gradnjo temeljev,

  • betoniranje,

  • gradnjo zidov,

  • gradnjo škarp ter

  • postavitev ostrešij.

Za gradnje objektov na Gorenjskem vam zagotavljamo učinkovite, dosledne, kvalitetne in varne rešitve. Uporabljamo sodobno mehanizacijo, ki nam omogoča izvedbo v najkrajšem možnem času. Neprestano vlagamo v opremo ter orodja, saj vam tako lahko zagotavljamo visok nivo kakovosti izvedbe del. Naša odgovorna, zanesljiva, natančna in fleksibilna ekipa strmi k optimalnim rešitvam za vas.

Prenove objektov Gorenjska, ISEM d.o.o.

ISEM d.o.o. je gradbeno podjetje, ki vam nudi tudi adaptacije oziroma prenove objektov. Je vaše stanovanje, hiša, pisarna, objekt... potreben prenove? Zanesite se na top ponudnika z Gorenjske, saj nas odlikujejo številne izkušnje, znanja, reference in zadovoljne stranke.

Na prvo mesto postavljamo vaše zadovoljstvo, zato se posvetimo željam in idejam vsake stranke posebej. Vzamemo si čas, da se dogovorimo o adaptaciji, si ogledamo teren, vam pripravimo top ponudbo in vam svetujemo. Držimo se postavljenih rokov in upoštevamo dogovore z vami.

Pri prenovah objektov zavarujemo vse prostore in elemente, po končanih delih, pa za sabo pospravimo. Zagotavljamo vam kvalitetno izvedena dela in konkurenčen cenik. Ne odlašajte in nas kontaktirajte s povpraševanjem za prenovo objektov na Gorenjskem. Če nas boste izbrali, ne boste razočarani.