Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava in montaža pvc, alu oken in vrat

Za izdelavo in montažo stavbnega pohištva, PVC in ALU oken ter vrat, se obrnite na podjetje ANDREJ KRALJ S.P. saj je daleč naokoli zagotovo eden najboljših ponudnikov. 

Nudimo vam celovite storitve, saj imamo v našem podjetju zaposlen zelo profesionalen, natančen, zanesljiv in strokovno usposobljen kader, ki pa vam bo znal tudi odlično svetovati in vas orientirati. 

V sklopu izdelave in montaže PVC in ALU oken je naša dodana vrednost:

  • okna so odporna proti UV žarkom, so odporna na zunanje vplive, so energetsko varčna, so toplotno izolativna, na voljo imate široko izbiro barv, imajo visoko kvalitetno varnostno okovje...

Kar se tiče izdelave in montaže PVC in ALU vrat, se lahko pohvalimo z izdelki, ki so:

  • odporni na kemične in mehanske vplive, na voljo v več barvah, so estetsko dovršeni, nudijo izolativnost, vzdrževanje je minimalno, vrata ustrezajo vsem zahtevam eko sklada...

PVC, ALU okna

Naša PVC in ALU okna imajo tudi na UV žarke odporna tesnila za pripire. Zasteklitve so iz EPDM materiala, ki je odporen na vse vremenske vplive. Ker ima zaokrožen žlebič v profilu, okna zagotavljajo optimalno zbiranje in odvod kondenčne vode.

Kakšno je steklo? V sistem se lahko vstavljajo standardna, varnostna, toplotno zaščitna in zvočno izolativna stekla do debeline 36 mm.

PVC in ALU okna, ki vam jih nudimo, so kvalitetna, ne prepuščajo zraka, so vodotesna, odporna na udarni veter ter protivlomna.

PVC, ALU vrata

PVC in ALU vrata, ki vam jih nudimo združujejo arhitekturne in oblikovalske vidike s funkcionalnimi prednostmi konstrukcije. Odlikuje jih visoka toplotna izolativnost in nizke gradbene globine profilov, ki ponujajo obsežen oblikovalni prostor.

Izdelavo in montažo pvc, alu oken in vrat zaupajte top ponudniku - ANDREJ KRALJ S.P.

Pri izdelavi in montaži PVC in ALU oken ter vrat si želimo tesnega sodelovanja s stranko, saj nas zanimajo vse njihove želje in zahteve, da končne izdelke kar najbolj približamo vaši ideji, ker vemo, da tako dosežemo zadovoljstvo, ki pa je za nas na prvem mestu. 

Z našim podjetjem lahko pričakujete prvovrstno kakovost izvedenih storitev ter vgradnjo materiala, smo zelo prilagodljivi in korektni, prav tako pa vam nudimo konkurenčne cene

Na naše podjetje se lahko obrnete, ko potrebujete:

  • izdelavo in montažo PVC in ALU oken,

  • izdelavo in montažo PVC in ALU vrat,

  • senčila,

  • kovinske konstrukcije (nadstreške)...

Za izdelavo in montažo PVC in ALU oker ter vrat boste z nami izbrali pravo rešitev, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte peko navedenih kontaktov. Veselimo se sodelovanja z vami!