Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava kompletnih streh in obnove streh Prekmurje

V podjetju KLEPARSTVO-KROVSTVO KAVAŠ ALOJZ S.P. že vse od leta 1989 skrbimo za kvaliteto vaših streh. Smo priznan in zanesljiv prekrivalec streh v severovzhodni Sloveniji.

Na voljo smo vam za izdelavo kompletnih streh in obnove streh v Prekmurju. Številnim strankam smo že pomagali, da so prišli do svoje kvalitetne strehe z našimi kleparskimi in krovskimi storitvami.

Izberite pravega partnerja za kompletno montažo in obnovo streh

Streha predstavlja enega izmed ključnih elementov vašega doma ali poslovnega objekta. Da boste imeli optimalno zaščito pred vremenskimi pojavi in nizkimi temperaturami, bomo poskrbeli mi.

Izvajamo:

  • izdelavo kompletnih streh,

  • obnovo strehe,

  • izdelava lesenih in kovinskih konstrukcij,

  • izdelava pergol, frčad in dimnikov.

Poleg izdelave in obnove streh smo vam v Prekmurju na voljo tudi za različne kleparske izdelke, ki jih pripravljamo iz različnih materialov. Lesene in kovinske konstrukcije vam tudi montiramo.

Zakaj izbrati nas za kompletno montažo in obnovo strehe v Prekmurju?

O našem kvalitetnem delu vam lahko pričajo številne zadovoljne stranke. Tekom let smo si pridobili številne izkušnje in znanja, s katerimi smo izpeljali številne uspešne projekte.

Naša storitev je kvalitetna in zanesljiva. Pri delu uporabljamo vrhunske materiale, orodje in mehanizacijo, da vam lahko nudimo najbolj optimalne rezultate.

Naš cilj je, da so stranke z našo storitvijo zadovoljne, zato se lahko na nas obrnete tudi z vašimi vprašanji. Nudimo vam strokovno svetovanje o kompletni montaži in obnovi streh v Pomurju. Pomagali vam bomo pri izbiri ustreznih materialov in izdelkov, ki bodo ustrezali vašemu objektu.

  • Hitro,

  • enostavno in

  • efektivno do vaše nove strehe.

Oddajte nam povpraševanje in z veseljem se bomo posvetili vašim željam. Vabljeni tudi na našo spletno stran, kjer si lahko pogledate še več naših referenc.