Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava stavbnega pohištva iz inoxa

Kovinarstvo LS INOX, Luka Strojan s.p. smo prava izbira, ko želite izdelavo stavbnega pohištva iz inoxa, zaupati konkurenčnemu ponudniku. Nudimo vam celovite storitve, saj naše usluge obsegajo tudi varjenje in montažo stavbnega pohištva iz inoxa. Izdelke konstruriramo tudi iz jekla in aluminija.

V sklopu izdelave stavnega pohištva iz inoxa smo specializirani za ograje in stopnice. Izdelujemo tako notranje kot zunanje kovinske ograje in stopnice. Zaupate nam lahko proizvodnjo balkonskih ograj, ograj za vrt, stopniščne ograje ... Stopnice oblikuje tako, da so lahko ravne, okrogle ali konzolne.

Pri izdelavi stavbnega pohištva iz inoxa uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale, opremo in orodja. Sledimo vsem novostim na trgu, da vam lahko zagotovimo le najbolj sodobne, varne in kvalitetne ograje in stopnice.

Ugodna in kvalitetna izdelava stavbnega pohištva iz inoxa pri top ponudniku LS INOX, Luka Strojan s.p.

Ker neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme, vam v okviru izdelave stavbnega pohištva iz inoxa nudimo le izdelke, ki so visokokakovostni, praktični, funkcionalni, imajo dolgo življenjsko dobo, so moderno oblikovani in estetsko dovršeni. Posebno pozornost namenimo varnosti pri uporabi.

Zagotavljamo vam tudi prijazen cenik, poleg tega pa občasno nudimo tudi dodatne, do -5% popuste, ki pa so časovno omejeni, zato ne odlašajte.

Pri izdelavi in montaži ograj ter stopnic iz inoxa spoštujemo vse dogovore z vami, na voljo pa smo vam tudi za svetovanje.

Postanite del naših zadovoljnih strank in se obrnite na nas za izdelavo stavbnega pohištva iz inoxa in ostale storitve, saj smo za vas na voljo kadarkoli preko objavljenih kontaktov ali preko klika na gumb za oddajanje povpraševanj. Veselimo se jih!