Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava termostatov Slovenija, Jan & Florjan d.o.o.

V podjetju JAN & FLORJAN, inženiring in proizvodnja, d.o.o. imamo bogato tehnološko znanje, s katerim iščemo rešitve za različne industrijske panoge.

Za slovenski in tuji trg izdelujemo termostate

Za hladilno zamrzovalne aparate izdelujemo termostate. Med hladilno zamrzovalne aparate sodijo na primer hladilniki in zamrzovalniki.

Ti aparati brez termostatov ne delujejo pravilno in lahko porabijo preveč energije.

Naše moči smo združili z danskim podjetjem Danfoss A/S in s slovenskim podjetjem Biterm. V sodelovanju z njimi izdelujemo kvalitetne termostate za hladilno zamrzovalne aparate, ki se jih uporablja tudi v Sloveniji.

Potrebujete termostate za hladilne aparate? JAN & FLORJAN, inženiring in proizvodnja, d.o.o. jih bo za vas izdelal po vaših željah.

Smo strokovnjaki za iskanje rešitev

Ukvarjamo se z:

  • industrijo gospodinjskih aparatov,

  • izdelavo termostatov,

  • avtomobilsko industrijo,

  • investicijami v energetiko,

  • kontrolo cevovodov in

  • površinsko zaščito.

Uporabljamo sodobne stroje za sestavo, preoblikovanje, napredne transportne sisteme in montažne linije.

Naši naročniki so z našim delom zadovoljni. Ko se dogovorimo o projektu, s stranko sodelujemo vse od začetne faze naprej. Vedno iščemo najboljšo rešitev za našega naročnika in pri tem uporabljamo vso tehnološko znanje in izkušnje, ki smo jih tekom let pridobili.

Ravno te izkušnje nam omogočajo, da smo prilagodljivi v uresničitvi vaših želja. Tekom našega dela smo izpeljali številne uspešne projekte tako za slovenske stranke kot za tuji trg.

Prepričajte se o naši kakovosti in nam pošljite povpraševanje.