Nazaj na seznam zadetkov

Izletniška kmetija Škofja Loka, LJUBICA STANONIK

Izletniška kmetija Ljubica se nahaja v objemu narave, na samem, na obrobju Polhograjskih dolomitov. Obdajajo nas travniki in prečudoviti pogledi na Škofjeloško hribovje, oddaljene Karavanke in Julijske Alpe.

Do Škofje Loke je približno 13 kilometrov. Klub lokaciji in 650 metrov nadmorske višine pa nas boste našli brez težav.

Gostom, ki obiščejo izletniško kmetijo Ljubica blizu Škofje Loke pa nudimo:

  • Nastanitev na naši kmetiji

  • Okusno domačo hrano

Goste postrežemo v lepo urejenem ambientu, ki je primeren tudi za praznovanja različnih priložnosti, kot na primer rojstne dni, obletnice, abrahama, srečanja z družinami, poslovna srečanja in drugo.

Razvajamo vas z dobro domačo hrano, lokalnega izvora. Zagotovo vas bomo navdušili nad domači orehovimi štruklji, krhkimi flancati in drugimi jedmi, ki so kot bi jih za vas kuhale vaše babice.

Nastanitev na izletniški kmetiji Škofja Loka

Ko pa se boste do sitega najedli, vas bomo povabili, da prenočite v naših prijetnih in urejenih sobah. Na voljo imamo 10 sob, skupaj za 30 oseb.

Sobe so primerne za pare in družine. Pri nas lahko preživite sproščujoč oddih, kjer se boste napolnili z energijo. Še posebej bodo nad obiskom navdušeni otroci. Za njih smo postavili igrala, ogledajo pa si lahko tudi naše živali. Izletniška kmetija Ljubica ima namreč:

  • zajce,

  • ponije,

  • prašiče.

Obiščete nas lahko tekom celega leta. V toplejših mesecih vam okolica omogoča kolesarjenje, obiskovanje Škofje Loke, okoliških hribov in znamenitosti, pozimi pa lahko uživate v zimskih radostih.

Izletniška kmetija Ljubica se veseli vašega obiska.