Nazaj na seznam zadetkov

Kava bar Ilirska Bistrica, H Bar Hvanita Mihalič s.p.

Si ne predstavljajte jutra brez dobre in kvalitetne kave? Mi tudi ne! Zato vam na območju Ilirske Bistrice nudimo le najboljšo kavo.

Postrežemo vam jo lahko ob najbolj zgodnjih urah, ko se vaši možgani še niso prav prebudili. Naša skodelica okusen kave pa bo dala zagon za nov začetek dneva.

Po službi lahko povabite vaše sodelavce ali prijatelje na osvežilno pijačo in uživate v našem lepem ambientu.

Naš kava bar bo poskrbel za prijetno vzdušje

V naš lokal so vabljeni vsi, ki uživajo ob dobri pijači in družbi. Naši zaposleni so prijazni in vam vedno na voljo s prijaznim nasmehom in besedo.

Našo kavo in ostalo ponudbo pijač pozna cela Ilirska Bistrica. Številne stranke so postale že naša stalnica in se jih vedno znova razveselimo v našem baru.

V čem je skrivnost naše dobre kave? Za vsakega gosta jo skrbno pripravimo in uporabljamo kavna zrna znanih in dobrih proizvajalcev. Naše naprave za pripravo kave redno vzdržujemo in tako poskrbimo za najbolj pristen okus.

Naša izbira v kava baru v Ilirski Bistrici obsega široko ponudbo

Niste oboževalec kave? Nič narobe, saj vam nudimo tudi ostale napitke. Postregli vam bomo najboljši čaj, kakav ali pa osvežujočo pijačo, ki bo odžejala prav vsakega.

Vas mika, da bi nas obiskali? Nahajamo se na naslovu:

HRUŠICA 101, Podgrad. Smo prav v bližini Ilirske Bistrice.

Nestrpno vas že pričakujemo v našem kava baru v Ilirski Bistrici. Kava se že pripravlja, zato pohitite, da jo boste spili še toplo.