Nazaj na seznam zadetkov

Kiropraktika za pse in mačke Primorska

Pri podjetju Ksenija Praper s.p. smo ljubitelji živali, zato smo našo kariero posvetili živalski kiropraktiki. Živalim želimo ohraniti njihovo gibljivost, kot so jo imeli kot mladički.

V okviru našega podjetja vam svetujemo in pomagamo vašim ljubljenčkom. Pri tem ne uporabljamo nobenih aparatur ali pripomočkov, razen naše znanje in izkušnje.

Kaj vse vam nudi kiropraktika za vse in mačke na Primorskem

Večinoma se posvečamo mačkom in psom, če pa potrebujete pomoč za drugo vrsto živali, nas lahko o tem brez težav povprašate.

Kiropraktika za pse: pozorno pregledamo vašega psa, da ugotovimo, kje se skrivajo bolečine in težave. Pomagamo pri okrevanju po poškodbah, artritisom in težavami s hrbtom.

Kiropraktika za mačke: mačke pri nas dobijo podobno obravnavo kot psi, le da je ta bolj prilagojena njihovi vrsti. Mačkam tudi pomagamo s poškodbami, jim obnovimo ravnotežje in zmanjšamo bolečine.

Zaupajte našim strokovnjakom za kiropraktiko za pse in mačke Primorska

Pregled in terapija potekajo v spremstvu lastnika, ki nudi najboljšo pomiritev za vsako žival. Pri delu uporabljamo le svoje roke, da ugotovimo, kje se skrivajo bolečine.

Nato sledi natančen gib, ki sprosti napete mišice, da ponovno pride do njihovega normalnega delovanja. Po uporabljenem gibu se začnejo v telesu samodejno zdravljene.

Obisk pri kiropraktiki za pse in mačke Primorska bo vaši živali zagotovilo dolgo in zdravo življenje.

Vaši ljubljenčki si zaslužijo življenje brez bolečin in nelagodja. Dovolite nam, da vam pomagamo.

Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali.