Nazaj na seznam zadetkov

CHUN MEI, gostilna in restavracija, d.o.o.

Gosposvetska ulica 1, 4000 Kranj
Prikaži številko
Pon - Pet: 11:00 - 22:00 Sobota: 11:00 - 22:00 Nedelja: 11:00 - 22:00

Razvajajte te se z okusi kitajske restavracije Azija, Kranj

Razvajajte vaše brbončice z najboljšimi azijskimi okusi. Kitajska restavracija Azija v Kranju vas vabi v svoje prostore, kjer vam nudimo okusne in sveže pripravljene jedi.

V naših prostorih se boste počutili udobno, k čimer bodo pripomogli tudi naši zaposleni. Povprašajte jih o naših specialitetah in z veseljem vam bodo svetovali.

Bogata izbira jedi iz naše kitajske restavracije v Kranju

Na našem jedilniku boste našli:

  • različne predjedi in juhe,

  • solate,

  • bogato ponudbo glavnih jedi in

  • slastne kitajske sladice.

Vsak delovni dan imamo za vas pripravljene tudi različne menije in malice, ki bodo utešili vašo lakoto med službo.

Zavijte v najboljšo kitajsko restavracijo v Kranju

Pričakujemo vas na naslovu: Gosposvetska ulica 1, Kranj.

Pri pripravi jedi uporabljamo le najboljše in sveže sestavine. Recepti, ki jih uporabljamo so že del naše tradicije in smo jih že večkrat preverili, o čemer lahko poročajo naše zadovoljne stranke.

Naši kuharji jedi pripravljajo z veseljem in pri tem uporabljajo tradicionalne kitajske tehnike, s katerimi vam pričarajo najbolj pristne okuse.

Ponosni smo, da vas lahko že leta razvajamo s kitajsko restavracijo v Kranju. Veseli smo, kadar v naših prostorih zagledamo nov obraz, kot tudi naše stalne goste.

Če ste navdušenec kitajske hrane ali bi jo radi prvič poskusili, ste pri nas več kot na pravem mestu. Naš jedilnik je sestavljen iz bogatega izbora jedi, kjer bo vsak nekaj našel po svojem okusu.

Kitajska restavracija v Kranju vas vabi, da jo obiščete. Pridite, usedite se in poskusite naš širok nabor kitajskih specialitet.

Verjemite, ne bo vam žal.