Nazaj na seznam zadetkov

Kombi prevoz tovora in oseb, Slovenija, Janez Osolnik s.p.

Potrebujete prevoz paletnega tovora za poslovne namene ali kombi prevoz oseb za družinske izlete?

Podjetje Janez Osolnik s.p. iz Žalca, Savinjske, smo tu, da vam pomagamo. Za več informacij, rezervacije in brez TOP ponudbo nas kontaktirajte preko objavljenih kontaktnih podatkov. Zaupajte nam svoje želje in se prepričajte, da smo najboljša izbira za kombi prevoz (paletnega) tovora in oseb po vsej Sloveniji.

Potrebujete prevoz oseb in hočete na določeno okacijo varno prepeljati tovor oziroma blago?

Storitev prevoza blaga za vas z veseljem organiziramo in izvedemo mi, po mnenju naših cenjenih strank zaupanja vreden prevoznik. Poleg tega pa veljamo za:

  • korektne

  • odgovorne

  • prijazne

  • imamo čista in zmogljiva vozila za kombi prevoze oseb ali paletnega tovora po Sloveniji.

Pokličite nas in povprašajte po storitvah, ki jih potrebujete.

Ugodni kombi prevozi blaga in oseb po Sloveniji ter maksimalna fleksibilnost

Če se zanimate za prevoz blaga, paletnega tovora ali oseb, vam s kombijem omogočamo vse omenjeno. Naše podjetje ponuja kakovosten in prilagodljiv kombi prevoz, ki zadovolji vaše vse potrebe za prevoz tovora in potnikov.

S prevozi blaga ali oseb ne izgubljajte svojega dragocenega časa, pač pa jih prepustite nam. Zagotavljamo popolno fleksibilnost in finančno učinkovitost. Ves vaš tovor in blago pripeljemo pravočasno in varno do dogovorjenega naslova in prevoz prilagodimo vašim željam ter potrebam. 

Organizirate zabavo? Poskrbite za varen prevoz povabljencev. Tako si bo marsikdo lahko privoščil kak kozarec žlahtne kapljice, ne da bi ga moralo biti strah policijskih kontrol.

Pohvalimo se lahko z vestnim, skrbnim voznikom, ki ima za seboj že številne kilometre. Z nami ste varni na poti.

Pokličite za več informacij in sodelovanje. Ugodni kombi prevozi blaga ali oseb na relacijah po Sloveniji so pri nas dosegljivi po izjemni ceni in v najkrajšem možnem času. 

Veselimo se vašega povpraševanja in sodelovanja z vami.