Nazaj na seznam zadetkov

Darja Kotnik s.p.

Kozmetični salon
Ravne 157C, 3325 Šoštanj
Prikaži številko
[email protected]
Delovni čas: po dogovoru

Kozmetični salon Savinjska

Iščete kozmetični salon, v katerem se boste prepustili urediti rokam profesionalcev? Obisk kozmetičnega salona naredimo popoln pri Darja Kotnik s.p. na Savinjskem.

Zagotovite si svoj termin v kozmetičnem salonu, ki vam v prijetnem ambientu ponudi tretmaje, na katere se boste vedno znova vračali.

V kozmetičnem salonu Darja Kotnik s.p. na Savinjskem vam nudimo:

  • priložnostno ličenje,

  • poročno ličenje,

  • večerno ličenje,

  • laminacija obrvi,

  • keratinsko vihanje trepalnic.

Storitve prilagajamo vam, vašemu stanju, starosti oziroma željam. Za vas iz široke izbere kozmetičnih profesionalnih produktov izberemo tiste, ki bodo prinesli največ rezultatov.

Izbira kozmetičnega salona na Savinjskem je enostavna - pridite k Darja Kotnik s.p.

Pomembno je, da se v svoji koži dobro počutite in marsikdaj je to povsem enostavno doseči že z enim ali nekaj obiski kozmetičnega salona. To je čas za vas, med katerim se mi posvečamo vam, vas negujemo, sprostimo, poklepetamo. Skratka naredimo vse, da se dobro počutite vse do naslednjega obiska.

Naš kozmetični salon je za vas odprt v terminih, ki najbolj ustrezajo vašemu urniku. Preverite, kdaj imamo prosto, da se naročite na naše nege in nas čim prej obiščite.

Med vašim obiskom z vsemi ukrepi poskrbimo, da naš kozmetični salon varno obiščete in se pri nas prijetno počutite.

Pristop k negi zagotavljamo povsem individualno in diskretno. Ko ste pri nas, razvajamo samo vas.

Z razlogom nas stranke priporočajo kot najboljši kozmetični salon na savinjskem, saj je vrhunska kakovost storitev zagotovljena. Spoznajte jih in prepričani smo, da drugje kozmetičarke ne boste več iskali.