Nazaj na seznam zadetkov

Kvaliteten servis vozil za Primorsko dobite pri nas

Ko se zgodi okvara na vašem vozilu, je dobro imeti naslov zanesljivega in strokovnega avtomehanika, ki se spozna na svoje delo. Takšen je seveda potreben tudi, ko pride servisni interval oziroma čas za redni servis.

Ti so izjemnega pomena za podaljševanje življenjske dobe vašega jeklenega konjička kot tudi za varnost in udobje med vožnjo. Na rednih servisih lahko pravočasno opazimo obrabo delov ali morebiten začetek okvar, ki bi vas kasneje lahko drago stala.

Poskrbeli bomo za kvaliteten servis vaših vozil

V naši avtomehanični oziroma avtoservisni delavnici v Sežani poskrbimo za vse letnike in znamke vozil, k nam pa prihajajo stranke iz vse Primorske, tudi Goriške, Notranjske, saj s svojimi izkušnjami, znanji in ugodno cen za kvaliteten avtoservis širimo dober glas o nas.

Pred samim delom se z vami podrobno pogovorimo, da vidimo v čem je težava in namen vašega obiska, pregledamo in ocenimo potek storitve in poskrbimo za brezhibno izvedbo kvalitetnega servisa vozil.

Kvalitetno opravljeno delo, materiali, ki jih poznamo in na katere prisegamo, ter primerno urejen delovni prostor v Sežani na Primorskem so sestavni deli našega uspeha, potrditev, da je temu tako, pa nam dajejo zadovoljne stranke in lepa priporočila.

Opravimo celovite storitve kvalitetnega servisa vozil v Pomurju, saj smo strokovno izurjeni:

  • menjamo olje, filtre, svečke, jermene, akumulatorje, žarnice,

  • preverimo in po potrebi menjamo tekočine,

  • mehanična dela,

  • avtoelektričarska dela,

  • uredimo izpušne sisteme, katalizatorje in

  • polnimo klimatske naprave.

Z nami za vašo večjo varnost na cesti

Avtoservis opravimo odgovorno, po predpisih in standardih. Ker ljudje v povprečju za opravila in poti skoraj vedno uporabimo avtomobile, je prav, da so ti redno, kvalitetno servisirani za vašo varnost in v izogib neljubim okvaram, ko jih najmanj potrebujemo.

Pri nas se zavedamo, kako neprijetno je, ko vas avto pusti na cedilu, vi pa imate opravke. Včasih pa se kljub redni oskrbi to zgodi in takrat za vas poskrbimo mi. Vozilo skušamo urediti in opraviti kvaliteten servis vozil, kar se da hitro. A si pri temu vzamemo dovolj časa, da je delo opravljeno profesionalno.

Kvaliteten servis vozil je pomemben, ker bo tako vozilo služilo svojemu namenu in boste na cesti varni. Uporabljamo le kvalitetne in preverjene nadomestne dele.

Naši serviserji so usposobljeni in imajo za seboj dolgoletne izkušnje pri delu z vozili. Uporabljajo le najnovejšo in sodobno diagnostično opremo. Neprestano vlagamo v nadgrajevanje znanja svojih zaposlenih.

Servis vozil se izvaja glede na prevožene kilometre ali pa na število let. Servis se izvaja glede na priporočila proizvajalca vašega vozila, po navadi 1-krat letno ali po servisnih intervalih. Če jih opravljamo, znižamo stroške na dolgi rok.

Pokličite za termin kvalitetnega avtoservisa vozil v avtomobilsko delavnico Iztok Guštin na Primorskem in pripeljite vaše vozilo k nam, kje bo deležno odlične obravnave.