Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna CNC obdelava kovin Koroška, EK d.o.o.

Naše podjetje je opremljeno z najsodobnejšim strojnim parkom za kvalitetno CNC obdelavo kovin na Koroškem. S CNC stružnicami in CNC stroji za rezkanje obdelujemo izdelke po naročilu stranke.

Ukvarjamo se s strojno obdelavo kovin, ki obsega:

  • rezkanje,

  • žaganje,

  • izstiskovanje,

  • merjenje s pomočjo koordinatne merilne naprave in

  • struženje.

Pri svojem uporabljamo inovativno tehnologijo in vrhunske stroje, ki nam omogočajo, da smo pri svojem delu natančni in zanesljivi.

Vsi naši zaposleni imajo na področju kvalitetne CNC obdelave kovin na Koroškem bogate izkušnje, s katerimi vam vedno poiščemo najboljše in najbolj optimalne rešitve za vse situacije.

Vlaganje v znanje kadra in posodabljanje opreme so tisto, s čimer zagotavljamo natančnost izdelave. Poleg tega pri delu sledimo mednarodnim standardom kakovosti, kar pomeni tudi zelo natančno preverjanje ustreznosti CNC obdelave in izvedbe naročil. 

Izpolnimo pričakovanja strank in jih presežemo. Z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno ter hitrostjo. Prepričajte se sami!

Smo prava izbira za CNC obdelavo kovin na Koroškem, Savinjskem in Podravskem

Zadovoljstvo svojih strank vedno postavljamo na prvo mesto in se željam vsake izmed naših strank posebej posvetimo.

Vsaki želji natančno prisluhnimo in vam pri izvedbi rezkanja, struženja in oblikovanja kovin tudi strokovno svetujemo. Glede na vaše potrebe in želje vam bomo svetovali o najboljših opcijah, ki vam bodo prinesli želene rezultate.

Številni partnerji nas poznajo po naši kvalitetni CNC obdelavi kovin. Veliko sodelujemo s strankami na Koroškem, Savinjskem in Podravskem, pa tudi iz drugih koncev Slovenije.

Vrhunske rezultate skupine na trgu prispevamo tudi mi, in sicer z ugodno ponudbo za CNC obdelavo kovin, ki poteka v Sloveniji. 

Preverite, kaj vam zagotovimo ob sodelovanju z nami. Pričakujte najvišjo možno kvaliteto, kratek odziven čas, prilagodljivost vašim zahtevam in potrebam ter seveda konkurenčen cenik.

Najbolj kvalitetna CNC obdelava kovin na Koroškem je na voljo pri nas, če ob tem zahtevate še vrhunsko in pravočasno izvedbo.