Nazaj na seznam zadetkov

LEVRO d.o.o. hitro, kvalitetno in ugodno poskrbimo za montažo vrat, senčila in stavbno pohištvo

Naše podjetje najdete v Lenartu v Slovenskih goricah, za sodelovanje glede senčil pa smo na voljo po vsej štajerski regiji in tudi drugje po dogovoru. 

Do vašega objekta pridemo v najkrajšem možnem času ter vam izbrana senčila strokovno in hitro montiramo za najboljšo ceno. Ponudbo si zagotovite preko obrazca za povpraševanje ali nas pokličite na 040 466 006, 02 72 92 017. 

Bi želeli izboljšati vašo kvaliteto bivanja? Pri tem vam bomo z veseljem pomagali. Pri LEVRO d.o.o. smo namreč strokovnjaki za celotno stavbno pohištvo. Vgradimo vam lahko okna, vrata, senčila ...

Vse orodje za vgradnjo prinesemo s seboj in vam tako zagotovimo najboljšo storitev.

Ugodna montaža senčil, senčila in stavbno pohištvo na Štajerskem vam je pri nas vedno na voljo

Ne odlašajte s kontaktom na objavljene stike, ko je potrebna ugodna montaža. Štajerska ima z našim podjetjem zagotovo izvajalca, ki ne razočara. Naše ugodne cene pa še zdaleč niso edini razlog, da se obrnete na nas. 

Vaše zadovoljstvo bomo v prvi vrsti dosegli s strokovnostjo, odzivnostjo, prilagodljivostjo in natančnostjo montaže.

Cenili boste tudi našo prijaznost, predvsem pa znanje. Z njim in pridobljenimi izkušnjami na področju montaže vrat in senčil vam bomo svetovali, kako vzdrževati stavbno pohištvo, da bo to imelo kar najdaljšo življenjsko dobo in nemoteno opravljalo svojo funkcijo. 

Za individualno ponudbo po meri oziroma vaših željah ali kakršnakoli vprašanja v povezavi z ugodno montažo senčil na Štajerskem smo vam na voljo.