Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna okna in vrata Maribor, IQ EVROMOND d.o.o.

Razmišljate o menjavi oken ali vrat? Zaključujete gradbeni projekt, pa bi vaši stavbi dodali še tisto pikico na i.

Nudimo najboljšo kvaliteto oken in vrat za Maribor in okolico

Pri podjetju IQ EVROMOND d.o.o. imamo kvalitetna okna in vhodna vrata. Sedež našega podjetja se nahaja v Mariboru.

Pri nas dobite kvalitetna:

  • PVC, ALU in lesena okna,

  • PVC in ALU vhodna vrata,

  • rolete,

  • ALU ograje,

  • dekorativen kamen in

  • zunanje žaluzije.

Okna in vrata predstavljajo prehod med vašim domom ali poslovnim prostorom in zunanjost. Gostje v vaše prostore vstopajo skozi vrata in gledajo ven skozi okna. Zato poskrbite, da jih boste popeljali skozi kvalitetna vrata in jim nudili dober pogled skozi vaša okna.

Zakaj izbrati okna in vrata pri IQ EVROMOND d.o.o.?

Našim strankam nudimo le najboljšo kvaliteto. Okna in vrata, ki jih pri nas dobite, so narejeni iz vrhunskih materialov. Prodali smo nešteto oken, s katerimi smo zadovoljili številne stranke.

Smo specialisti za področje stavbenega pohištva. Naši zaposleni so strokovnjaki na svojem področju in s svojim trdim delom dosegajo najvišjo kakovost. Za pravilno izbiro oken in vrat vam lahko svetujemo o najboljši izbiri. Poznamo številne proizvajalce in pomagali vam bomo pomagali poiskati najboljšo izbiro za vas.

Naše stranke so z našim delom zadovoljni. Smo zanesljiv izvajalec, ki delo opravi v dogovorjenem roku. Za svoje delo smo prejeli številne nagrade in pohvale, ki so dokaz za vsa naš vložen trud.

Za naše kupce radi pripravljamo številne akcije in ugodnosti. Za več informacij o naših posebnih akcijah nas kontaktirajte. Na voljo smo vam za vsa vprašanja in za vse nasvete.

Pokličite nas in si zagotovite najbolj kakovostna okna in vrata in celotnega območja Maribora!