Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna suhomontažna dela Štajerska, AS TeamBau, Adnan Sinanović s.p.

Nahajamo se v Mariboru, dosegljivi pa smo tudi za stranke iz celotne Štajerske z okolico. Pri nas poskrbimo za

  • kvalitetne suhomontažna dela,

  • montažo knaufa,

  • adaptacija stanovanj,

  • izvedba v novogradnjah.

Bi želeli adaptirati mansardo, spustiti strop, postaviti predelno steno, urediti napušč? Pri nas vam nudimo različne načine izvedbe primerne za bivalne, poslovne in razne druge objekte. Poleg tega vam uredimo tudi:

  • suhe omete,

  • oblaganje tal in sten,

  • pregradne stene

  • suhe estrihe.

Kvalitetna suhomontažna dela sodijo med zaključna gradbena dela in predstavljajo hitro in učinkovito izdelavo notranjih prostorov.

Da pa bo res vse narejeno kot je treba, trajno, vzdržljivo, z dobrimi materiali strokovnjaka, ki ve, kako se lotiti svojega dela, vam priporočamo AS TeamBau, Adnan Sinanović s.p. s Štajerske.

Dober posvet z naročnikom pred začetkom dela, svetovanje pri postavitvi, pomoč pri izbiri materialov, uporaba kvalitetnih komponent in seveda naše izkušnje s suhomontažnimi deli, so bistvene za uspeh. Vedno več naših zadovoljnih naročnikov vam lahko to tudi potrdi.

V znanju je moč in ko se to združi s pravimi materiali je vaše zadovoljstvo zagotovljeno - poskrbimo za kvalitetna suhomontažna dela na Štajerskem

Z usposobljenim kadrom zagotavljamo kvalitetno, hitrejšo in lažjo izvedbo suhomontažnih del. Naše storitve so izvedene skrbno in precizno. Pomembno nam je, da je naše delo trajno in vzdržljivo ter zagotavlja udobje bivanja.

Ob kvalitetni izvedbi pa lahko tudi privarčujete pri ogrevanju, to se pozna tudi po finančni plati na dolgi rok, kar pa je zadovoljstvo vseh nas. Ne gre pa pozabiti niti zvočne izolacije in požarne zaščite, kar je le še dodaten plus.

Ena izmed mnogih prednosti pri kvalitetnih suhomontažnih delih so tudi dobre lastnosti gradbenih materialov. Urejene montažne stene in strope tudi pokitamo.

Suhomontažna dela, montaža knaufa, oblaganje tal in sten so idealna za hitro obnovo in vselitev v starejše oziroma že obstoječe objekte, izvedba pa je neodvisna od sezone.

Spreminjanje tlorisa in razporeditve prostorov še nikoli ni bilo tako enostavno kot s podjetjem za kvalitetna suhomontažna dela na Štajerskem - AS TeamBau, Adnan Sinanović s.p.

Vabljeni, da se o tem prepričate na lastnem objektu.