Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetna zaključna gradbena dela, Primorska, Osrednja Slovenija, ATOM LASTA

Ali si želite urediti svoje stanovanje, opraviti adaptacije in osvežiti svoj dom? Iščete podjetje, ki bi mu zaupali kvalitetna zaključna gradbena dela?

V Cerknici je to zagotovo podjetje ATOM LASTA gradbeništvo, trgovina in čiščenje objektov d.o.o., svoje storitve zaključnih gradbenih del izvajamo na Primorskem, Notranjskem in Osrednji Sloveniji.

Zaključna gradbena dela so področje, na katerem smo specialisti. Primorska, Osrednja Slovenija pa lokaciji, kjer opravimo največ dela in imamo veliko zadovoljnih strank.

Za svoje stranke se maksimalno potrudimo in imamo dolga leta izkušenj na področju gradbenih del, v sklopu katerih vam nudimo:

  • slikopleskastvo,

  • fasaderstvo,

  • knauf.

Zaključna gradbena dela oblikujejo in zaokrožijo vaš prostor

Notranjska, Primorska, Osrednja Slovenija ali katera koli druga regija, prav vsakomur je pomembno, da živi v domu, kjer se počuti dobro. S svojimi storitvami bomo poskrbeli, da bo vaš estetsko zaokrožen in da bodo vse inštalacije odlično delovale.

Tako vam uredimo suhomontažna dela, izvedemo knauf in izolacijo ter poskrbimo tudi za ostala zaključna gradbena dela. Na Primorskem, Osrednji Sloveniji imamo največ zadovoljnih strank, ki so naš dokaz o kakovostno izvedenih storitvah.

Prav tako smo dobra izbira, če želite svoje prostore ali fasado, le osvežiti, zamenjati barvo, pokitati razpoke in podobno.

Pred samo izvedbo kvalitetno zaključnih gradbenih se z naročnikom temeljito posvetujemo, predstavimo svoje delo, si ogledamo objet, naredimo načrt dela in pripravimo material. Nato pa zavihamo rokave in se lotimo dela.

Pokličite nas in z veseljem se dogovorimo za sodelovanje.