Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetne lesene brunarice na ključ, SMG Hiše d.o.o.

SMH Hiše d.o.o. je družinsko podjetje, v katerem se dolgoletno ukvarjamo z leseno gradnjo. Specializirali smo se za kvalitetne lesene brunarice, ki jih naredimo na ključ, prav tako vam postavimo lesene nadstreške, vrtne ute, paviljone in vrtne garniture, ki so vse narejene iz kakovostnega slovenskega lesa.

Ponudbo smo razširili tudi na montažne hiše, kjer prav tako delamo z vodilom, da ponudimo vrhunsko kakovost iz najboljših materialov.

Izkoristite našo ponudbo za kvalitetne lesene brunarice na ključ v Sloveniji

Do danes smo postavili že številne brunarice na ključ, ki jih vidite po vsej Sloveniji. Večinoma postavljamo bivalne brunarice oziroma vikend brunarice, seveda pa so lahko namenjene tudi stalnemu bivanju.

Ko brunarico naročite pri nas, se najprej pogovorimo o vaših željah, ideja, pričakovanjih. Ob upoštevanju vaših potreb in v okviru dogovorjenega proračuna iščemo rešitve, ki bodo za vas najbolj ugodne, na pogled privlačne in ob tem maksimalno funkcionalne. Odločite se lahko za:

  • Brunarice kot vrtne hiške

  • Bivalne brunarice

  • Brunarice s teraso (odprto ali zaprto), na kateri postavimo vrtno garnituro, izdelano po meri za vas, pri nas.

  • Ostale brunarice po naročilu

Izdelava brunarice na ključ iz slovenskega lesa pri nas hitro, ugodno in kvalitetno

Če ste se odločili za brunarico, in si jo želite v najkrajšem možnem času, se odločite za izvedbo na ključ. Prepustite jo nam, ker se na povpraševanja hitro odzovemo, smo prilagodljivi glede lokacije postavljanja lesene brunarice, predvsem pa dobro opremljeni in usposobljeni, da delo opravimo strokovno in hitro.

Izdelava lesene brunarice na ključ z nami obsega:

  • ogled terena, svetovanje in pripravo ponudbe

  • dobavo lesa oziroma brun

  • postavitev brunarice na lokaciji

Gradnja na ključ pomeni, da je brunarica, ko končamo vseljiva oziroma takoj pripravljena na uporabo. Še več kot to, mi lahko poskrbimo tudi, da bo pred njo stala lepa lesena garnitura ali da boste lahko svoje vozilu ob njej pustili pod nadstreškom.

Pokličite nas, da vam pokažemo do sedaj narejene projekte. Prav tako vam z veseljem odgovorimo na vprašanja, ki jih odpirajo lesene brunarice Če niste prepričani, da je to res prava rešitev za vas, se lahko pogovorimo tudi o gradnji montažne hiše.

Pridobite ponudbo čim prej, da začnemo načrtovati sanjsko brunarico za vas, ki bo na ključ narejena hitro, kvalitetno in ugodno.