Nazaj na seznam zadetkov

Kvalitetno fasaderstvo Ljubljana, CANONSKI d.o.o.

Podjetje CANONSKI d.o.o. je vaš pravi naslov za izdelavo vseh vrst kvalitetnih gradbenih fasad. Fasaderstvo izvajamo tako na manjših kot večjih objektih in smo si v več kot 10 letih pridobili številne izkušnje na tem področju.

Sedež našega podjetja se nahaja v Ljubljani in dela izvajamo v širši okolici prestolnice in po dogovoru tudi v drugih krajih po Sloveniji.

CANONSKI d.o.o. je pravi naslov za izvedbo kvalitetnega fasaderstva v širši okolici Ljubljane

Zakaj je fasada smiselna?

Fasada predstavlja zunanji oklep vašega doma. Ščiti vas pred vremenskimi vplivi, vlago in nihanjem temperature. Če vložite denar v fasaderska dela, boste privarčevali na porabi energije, saj vam fasada nudi toplotno izolacijo. Dodatna plast na vašemu objektu vam bo nudila tudi zvočno izolacijo in vam na ta način izboljšala kvaliteto vašega bivanja.

Poleg tega nosi fasada tudi estetsko funkcijo. Zunanjost vašega doma lahko okrasite s številnimi barvnimi odtenki, s katerimi bo vaša stavba izstopala od okolice ali pa se bo z njo zlivala.

Pri podjetju CANONSKI d.o.o. vam na podlagi naših izkušenj, nudimo svetovanje o ustrezni izbiri fasade za vaš dom ali poslovni prostor. Sledimo vsem aktualnim trendom ter poznamo tudi vse materiale, ki se jih danes uporablja.

Pomagali vam bomo tudi pri pridobitvi sredstev iz EKO SKLADA.

Na območju Ljubljane opravljamo tudi kvalitetno suhomontažo in slikopleskarstvo

Če poleg fasaderskih del, potrebujete tudi izvajalca za suhomontažo in slikopleskarstvo smo mi pravi naslov za vas.

Naši mojstri so strokovnjaki na vseh treh področjih in svoje delo opravijo izvrstno.

Zakaj izbrati podjetje CANONSKI d.o.o. za fasaderstvo, suhomontažo in slikopleskarstvo?

  • Svoje delo opravljamo kvalitetno in v zadovoljstvo naših strank.

  • Smo zanesljivi in profesionalni.

  • Držimo se dogovorjenih roki.

  • Pri delu upoštevamo vaše želje.

Tekom let smo opravili številna kvalitetna fasaderska dela na območju Ljubljane in širše okolice. Naše stranke so z našim delom več kot zadovoljne. Prepričajte se sami o naši kvaliteti in nam še danes oddajte povpraševanje!