Nazaj na seznam zadetkov

Kvaliteten avtoservis Goriška, VULMEX PETER PRIMOŽIČ S.P.

Vaš jekleni konjiček potrebuje kvaliteten avtoservis na Goriškem? Potem se odločite za top ponudnika VULMEX PETER PRIMOŽIČ S.P. ki vam nudi celovite storitve. Kvaliteten avtoservis je pri nas opravljen strokovno, učinkovito, natančno in v najkrajšem možnem času.

Svojim strankam nudimo tudi optično nastavitev podvozja vašega vozila. Pravilna optična nastavitev vozila je pomembna, saj omogoča enakomerno obrabo tekalne plasti pnevmatik ter natančno krmiljenje vozila. Zaupajte našim usposobljenim strokovnjakom.

Kvaliteten servis vašega vozila na Gorišekem uredimo z najboljšimi materiali in rezervnimi deli. Poskrbimo za daljšo življenjsko dobo motorja, izberemo olje Castrol. Prav tako pa smo pravi naslov za filtre zraka, olja ter goriva blagovne znamke Fram. Za vas uredimo tudi menjavo avtomobilskih vžigalnih svečk. Zaupajte nam tudi urejanje zavornega sistema.

Kvalitetno vulkanizerstvo Goriška, VULMEX PETER PRIMOŽIČ S.P.

VULMEX PETER PRIMOŽIČ S.P. je poznano tudi kot kvalitetno vulkanizerstvo na Goriškem. V naši avtomobilski delavnici vam nudimo širok asortima avtoplaščev in pnevmatik. Pri nas se z vulkanizerstvom ukvarja ekipa, ki je izurjena in ima oko za detajle. Naša oprema nam pomaga, da storitve opravimo kvalitetno, varno, varčno in po sprejemljivih cenah.

Smo pravi naslov za zimske pnevmatike, letne pnevmatike, celoletne pnevmatike ter za nadzor tlaka v pnevmatikah. Vaše vozilo pripravimo na udobno in prijetno vožnjo. Delo opravljamo odgovorno, predano in resno.

Priporočamo vam, da se odločite za kvalitetno vulkanizerstvo na Goriškem in stopite v stik z nami. Zagotavljamo vam, da nas ne boste izbrali zadnjič. Opravili bomo kvalitetne storitve in vam svetovali o vzdrževanja vozila.