Nazaj na seznam zadetkov

Lesni nadstreški za avtomobile, Kristijan Kovše, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Vaši avtomobili si zaslužijo dober in varen dom. Nadstreški jih bodo zaščitili pred dežjem, točo in soncem. V poletnih mesecih se lahko hitro pojavijo nevihte s padavinami, ki vam lahko poškodujejo vaše vozilo. Poletno sonce lahko povzroči škodo na barvi avtomobila, saj lahko ta zbledi.

Nadstreške za vaše avtomobile in terase izdelujemo iz lesa

Smo top ponudnik za izdelavo lesenih nastreškov po celotni Sloveniji. Svoje storitve smo razširili tudi na območje Hrvaške, še posebej na obalo.

Na vašo željo vam lahko zgradimo leseni nadstrešek po vaših željah. Pri izdelavi uporabljamo le najboljše materiale, ki vam nudijo najboljšo zaščito in tudi najboljši izgled.

Hkrati, ko vam izdelujemo nadstrešek za vaše avtomobile, vam lahko zgradimo tudi nadstrešek za vašo teraso. Na ta način boste lahko vi in vaš avtomobil uživali v senci in zaščiteni boste pred padavinami.

V prihodnje bomo našo ponudbo razširili tudi na območje sončnih elektrarn in baterij za shranjevanje energije. Za več informacij o tem nas kontaktirajte.

Smo pravilni naslov za izdelavo nadstreškov uporabljamo kvaliteten les

Na izdelke, ki jih izdelujemo smo ponosni. Uporabljamo les, ki je dobre kvalitete, saj vam le takšen material omogoča dobro zaščito in trajnost.

Kako si lahko pridobite nadstrešek za avtomobil ali teraso?

Vi nam pošljite povpraševanje. Mi vas bomo kontaktirali in se z vami pogovorili o vaših željah in sami izvedbi projekta.

Naše delo poteka po dogovoru, zato se vam lahko popolnoma prilagajamo. Kar se z vami dogovorimo, se tudi držimo.

Naš cilj je, da bi vam naši nadstreški dolgo služili in ščitili.

Pošljite povpraševanje za top ponudnika izdelave nadstreškov za avtomobile in terase.