Nazaj na seznam zadetkov

Lečnik 1919, Andraž Lečnik s.p.

Trg svobode 4, 2390 Ravne na Koroškem
Prikaži številko
Pon - Pet: 08:00–15:00 Sobota: 08:00–13:00

Lokalno pridelana hrana, Tatarski biftek, Koroška, Štajerska, Lečnik 1919, Andraž Lečnik s.p.

Ponosno vam Gostinstvo in mesarija Lečnik predstavljamo bogastvo okusov in tradicij iz slikovite Koroške in Štajerske. Naša lokalno pridelana hrana je rezultat strastnih kmetovalcev, pridelovalcev, ki se trudijo, da bi vam ponudili sveže, kakovostne in okusne izdelke, ki so pridelani s spoštovanjem do narave in tradicije.

Lokalno pridelana hrana iz prve roke!

Naša ponujena lokalna hrana prihaja neposredno od lokalnih pridelovalcev, ki skrbijo za svoje pridelke in živali z ljubeznijo in skrbnostjo, kar zagotavlja, da so izdelki sveži in kakovostni ter seveda TOP okusa.

S prepoznavanjem in nakupom lokalno pridelane hrane pomagate ohranjati slovensko kmetijstvo ter spodbujate lokalno gospodarstvo in pridelovalce.

Lokalno pridelana hrana je nasičena z okusi narave. Od mlečnih izdelkov in olja, kisa, pijače, do mesnih in pekovskih izdelkov - vsak ugriz je prava poslastica.

Za nakup nas ne potrebujete obiskati, naročite lahko tudi preko spleta.

Naši dobavitelji s Koroške in Štajerske, se zavedajo pomena ekološkega kmetovanja. Izdelki so pridelani z minimalno uporabo pesticidov in kemikalij, kar je prijazno tako za vas kot tudi za okolje.

Tatarski biftek, Koroška, Štajerska

Naša ponudba vključuje širok izbor izdelkov, mesnin, med drugim tudi okusen tatarski biftek, ki je zelo iskan ob posebnih priložnostih in praznikih.

Naš tatarski biftek je pristno kulinarično doživetje. To nepogrešljivo jed navdihuje čudovita narava Koroške in Štajerske ter strast do dobre hrane. Pri nas boste okušali tatarski biftek, ki vas bodo popeljali na pravo kulinarično dogodivščino.

Pridite in okusite tatarski biftek, ki bo navdušil vaše brbončice.

Kako pripravimo okusen tatarski biftek na katerega prisega Koroška in Šajerska?

  • Seveda, najbolj pomembno, iz kakovostnega mesa, pridobljenega od lokalnih pridelovalcev.

  • Tudi preostale sestavine so sveže, lokalno pridelane.

  • Priprava tatarskega bifteka zahteva natančnost in strokovnost ter higiensko neoporečnost. Naši

  • Vsak ugriz tatarskega bifteka razkrije bogat okus kakovostnega mesa, svežine zelišč in začimb ter nežne kremaste teksture.

  • Ohranjamo in negujemo lokalno tradicijo priprave tatarskega biftka.

Pridite in doživite raznolikost okusov Koroške in Štajerske. Obiščite nas in si zagotovite okusno lokalno hrano. S svojim nakupom podprite lokalne pridelovalce, dobavitelje, s tem jih izkažete podporo za njihov trud in prizadevanja. Za več informacij smo dosegljivi preko zgornjih podatkov.

Okusna lokalno pridelana hrana s Koroške in Štajerske