Nazaj na seznam zadetkov

ORIENTAL GRILL 13, družba za gostinstvo d.o.o.

Cesta XIV. divizije 89, 2000 Maribor
Prikaži številko
Pon - Pet: 7:00 - 22:00 Sobota: 7:00 - 22:00 Nedelja: 9:00 - 20:00

Malice, dober žar, čevapčiči Maribor okolica, ORIENTAL GRILL 13

Privoščite si najboljše malice, dober žar in čevapčiče v Mariboru in okolici. Našo ponudbo vam vsak dan pripravljamo sveže in iz najboljših sestavin.

Zagotavljamo vam, da se vam bodo ob pogledu na našo hrano začele cediti sline, saj bo vsak v naši ponudbi našel nekaj po svojem okusu. Naj se vaše brbončice razvajajo v lokalu ORIENTAL GRILL 13.

Naša ponudba obsega malice, dober žar in čevapčiče za Maribor in okolico

Za vas smo odprti vse dni v tednu, kjer vam nudimo bogato izbiro različnih jedi.

  • Malice: vsak dan vam nudimo sveže in raznolike malice. Vedno imate na voljo več izbir, kjer se bo zagotovo nekaj našlo, kar ustreza vašemu okusu.

  • Dober žar: cel Maribor in okolica pozna našo ponudbo iz žara. Pri nas lahko dobite zrezke, pleskavice, ražnjiče piščanca in ostale dobrote.

  • Čevapčiči: Čevapčiči so pravi hit! Poskrbimo za to, da so sočni in polni okusa. Postrežemo vam jih z različnimi dodatki, zato smo prepričani, da jih boste enostavno vzljubili.

Nudimo vam le najboljše malice, dober žar in čevapčiče v Mariboru in okolici

ORIENTAL GRILL13 boste našli na naslovu: Cesta XIV. divizije 89, Maribor.

Tu vas bo sprejelo naše prijazno osebje, ki vam bo znalo svetovati o naši ponudbi in specialitetah. K naši hrani se bo prilegla tudi topla in hladna ponudba pijače, ki vas bo prav tako očarala.

Vsako izmed naših jedi vam pripravijo naši strokovni kuharji, ki uporabljajo kvalitetno meso in ostale sestavine, ki dajejo našim specialitetam bogat okus.

Vzdušje v našem lokalu je sproščeno, zato je primerno za druženje s prijatelji ali sodelavci.

Našo hrano si lahko privoščite tudi doma, saj vam nudimo tudi dostavo. Za več informacij o možnosti dostave na dom smo vam na voljo po telefonu.

Najbolje pa je, da nas sami obiščite in se na licu mesta prepričate o naši okusni in kvalitetni ponudbi. Tu smo za vas za malice, dober žar in čevapčiče v Mariboru in okolici.