Nazaj na seznam zadetkov

Malice in kosila po naročilu Dobrna

Od ponedeljka do nedelje vas v Dobrni pričakujemo v Gostilni Pr' Koren'. Za vas kuhamo slastne malice in kosila, ki so toliko bolj okusne, ker jih hitro postrežemo v prijetnem ambientu.

Naša gostilna je odlična izbira tudi za zaključene družbe. Prostor lahko rezervirate za skupino do 70 ljudi, za prav vse bomo na meniju našli nekaj po gostovem okusu, naj gre za malice, kosila oziroma jedi po naročilu.

Vsak teden vas pričakuje nov meni tedenskih malic in kosil po naročilu

Seveda imamo tudi stalno ponudbo malic in kosil ter a la carte ponudbo. Ker jedi pripravljamo po naročilu, je hrana vedno sveža. Na naših krožnikih so vedno kakovostne sestavine, pri nas pa lahko jeste tudi z očmi, saj krožnike lepo obložimo.

Pozorni smo, da izbiramo dobre in preverjene kombinacije oziroma okuse ter da ponudimo hranljive in kakovostne obroke, ki vas nasitijo.

Ko napoči čas za malico ali kosilo in iz kakršnegakoli razloga ne kuhate sami ali pa bi si želeli obrok preživite z večjo družbo in ste v Dobrni ali okolici, pridite k nam.

Vedno ste toplo dobrodošli in poskrbeli bomo, da se pri nas dobro počutite. Gostoljuben ambient, prijazno in profesionalno osebje, na koncu pa tudi prijazne cene, vas bodo prepričali, da na malice in kosila pridete večkrat.

Malice in kosila za zaključene družbe

Naša gostilna ima dovolj prostora, da pri nas organizirate raznorazna srečanja, dogodke, seveda ob dobri hrani in pijači.

Če se bliža rojstni dan, obletnica, družinsko ali poslovno srečanje, na katerem ne boste kuhali in stregli sami, je gostilna Pr' Koren' s svojim prostorom za zaključene družbe dobra izbira. Za skupine oziroma zaključene družbe je potrebna rezervacija, kar vam tudi sicer priporočamo, saj smo kot dobra gostilna v Dobrni velikokrat polni.

Prav tako sprejemamo rezervacije ob posebnih dogodkih v naši gostilni, recimo Martinovo ob živi glasbi. Spremljajte jih na našem Facebooku.