Nazaj na seznam zadetkov

JARH d.o.o., LJUBLJANA

logo
naši prostori
Ulica bratov Komel 43, 1210 Ljubljana-Šentvid
Pon - Pet: 6:30 - 22:00 Sobota: 6:30 - 15:00

Malice kosila Ljubljana Šentvid, gostilna JARH

Dobrodošli v naši gostilni JARH v Ljubljani, Šentvidu, kjer vam ponujamo odlične malice in kosila, ki bodo zadovoljila vaše brbončice in vas napolnila z energijo za ves dan. Naša gostilna je znana po dobrih, domačih jedeh, prijazni storitvi in prijetnem vzdušju, kar nas dela priljubljeno destinacijo za vse, ki cenijo dobro hrano.

Gostilna JARH v Ljubljani, Šentvidu, imamo bogat izbor malic in kosil, ki jih pripravljamo s posebno skrbjo in pozornostjo do okusa. Naša ponudba malic je raznolika in prilagojena različnim okusom in prehranskim preferencam. Ne glede na to, ali ste ljubitelj slovenskih, domačih jedi, solate ali drugih okusov, boste pri nas našli nekaj zase. Ponosni smo na kakovost sestavin in svežino, ki jo zagotavljamo pri pripravi vsake malice in kosila.

Kosila in malice gostilne JARH v Ljubljani, Šentvidu, so prava poslastica za vse, ki želite uživati v popolnem okusu in obilni porciji. Vsak dan pripravljamo sveže jedi, ki vključujejo juho, glavno jed in solato. Naši izkušeni kuharji se trudijo, da vsak dan ponudijo drugačne okuse in raznolikost jedi, da bi zadovoljili širok spekter okusov naših gostov.

Gostilna JARH v Ljubljani, Šentvidu, verjamemo, da dobra, domača hrana ne sme biti rezervirana samo za posebne priložnosti. Zato vam ponujamo kakovostne malice in kosila po ugodnih cenah, da boste lahko vsak dan uživali v okusnih jedeh. Naša prednost je ponuditi odlično razmerje med kakovostjo in ceno, kar nas dela priljubljeno izbiro med zaposlenimi in družinami.

Gostilna JARH, pravi naslov za okusno malico ali kosilo v Ljubljani, Šentvidu

Gostilna JARH v Ljubljani, Šentvidu, je opremljena tako, da vam zagotovi prijetno in udobno okolje za uživanje ob obrokih. Prostori so primerni za družinske obroke, poslovna srečanja ali sproščene trenutke s prijatelji. Nahajamo se na naslovu Ulica bratov Komel 43, 1210 Ljubljana-Šentvid, kar pomeni, da smo enostavno dostopni in primerni za vse, ki delajo ali živijo v bližini.

Dostava in rezervacije: Poleg tega, da vas vabimo, da nas obiščete v gostilni, ponujamo tudi možnost dostave malic in kosil na vaš naslov. Če želite, da si vaša najljubša jed dostavimo kar na prag, nas kontaktirajte in z veseljem bomo uredili dostavo. Prav tako sprejemamo rezervacije za večje skupine ali posebne priložnosti. Svojim gostom nudimo tudi parkirišče.

Gostilna JARH je odprta od ponedeljka do sobote. Vabljeni, da nas obiščete kadarkoli in se prepričate o kakovosti naše hrane in storitve. V izogib neprijetnemu čakanju, pa priporočamo rezervacije ob bolj obiskanih urah.

Ne čakajte, da vas premaga lakota. Obiščite gostilno JARH v Ljubljani, Šentvidu in se prepustite užitkom domačih malic in kosil. Vaša zadovoljstva je naša nagrada, zato se trudimo, da vam vsak obrok pri nas ostane v lepem spominu.

Dober tek!