Nazaj na seznam zadetkov

Mednarodni cestni prevozi tovora EU in Balkan, Darko Kelc s.p.

Za mednarodni cestni prevoz tovora po EU in Balkanu smo specializirani v podjetju Darko Kelc s.p. Za vas pripravimo top ponudbo in iščemo najbolj optimalne pogoje sodelovanja. Imamo veliko izkušenj, zato nam lahko brez skrbi zaupate vaše blago.

Storitve izvajamo po meri naročnikov. Vedno se vam v celoti posvetimo. Zaupajte nam vaše želje in zahteve glede mednarodnega cestnega prevoza tovora po EU in Balkanu, mi bomo poiskali najbolj optimalne poti in rešitve za vas. Vaš tovor tudi primerno zaščitimo, da se med prevozom ne poškoduje.

Naročniki, ki so nas že izbrali, radi poudarijo našo zanesljivost in odgovornost. Kadarkoli med mednarodnim cestnim prevozom tovora po EU ali po Balkanu, smo vam na voljo, da vam odgovorimo na vprašanja o lokaciji in stanju blaga. Smo prilagodljivi in profesionalni.

Darko Kelc s.p. vam zagotavlja top ponudbo za mednarodne cestne prevoze tovora po EU in Balkanu

Darko Kelc s.p. opravi mednarodne cestne prevoze tovora po EU in Balkanu hitro in kvalitetno. Poskrbimo, da blago na cilj prispe pravočasno in brez poškodb. Skrbimo za varnost blaga in prevoza v prometu, posebno pozornost pa posvečamo tudi ekologiji.

Pri tem so nam v pomoč naša vozila, ki so sodobna, moderna in primerna, da nam omogočajo opraviti mednarodne cestne prevoze tovora brezhibno. Pri prevozu tovora je pomembna vrsta blaga, teža tovora, dimenzije, posebna navodila ter lokacija končnega cilja.

Če torej načrtujete mednarodne cestne prevoze tovora po EU in Balkanu, nam pošljite povpraševanje za top ponudbo, ki vas bo zagotovo prepričala.