Nazaj na seznam zadetkov

Mednarodni prevozi blaga EU

V podjetju Transport, Dragiša Đunović s.p. se ukvarjamo z mednarodnimi prevozi blaga po EU. Sedež imamo v Sloveniji, a smo znani po vsej EU. Izvajamo transport:

  • Slovenija-Italija,

  • Slovenija-Avstrija,

  • Slovenija-Španija.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju mednarodnih prevozov blaga. Po EU smo znani kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

Mednarodni prevozi blaga po EU so z nami opravljeni hitro, pravočasno in varno. Naši vozniki so natančni, zanesljivi, odgovorni, profesionalni in strokovno usposobljeni.

Mednarodni transport blaga po EU je z nami izveden pravočasno

Če vam organizacija prevoza vzame veliko časa ali neveste, kako najti prevoznika na določeni relaciji, se odločite za naše podjetje, ki je uvrščeno med top ponudnike!

Z nami je vse, kar morate storiti to, da nam pošljete podatke prevozu. Mi vas nato obveščamo o nakladanju in dostavi.

Pomagali vam bomo najti rešitve za organizacijo mednarodnega prevoza po EU ter pridobiti več časa med samim delovnikom. Z nami boste prihranili čas, energijo in denar.

V okviru mednarodnih prevozov blaga po EU vam zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Prav tako pa vedno upoštevamo vse roke in dogovore s stranko. Imamo lasten vozni park in načrtujemo optimalne prevoze in poti.

Če vas torej zanimajo mednarodni prevozi blaga po EU, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in z veseljem se vam bomo v celoti posvetili!