Nazaj na seznam zadetkov

Menjavo strešne kritine na Štajerskem si zagotovite pri LESKO, SIMONA MURKO S.P. 

Za vse, ki na območju Štajerske regije potrebujete menjavo strešne kritine ali krovca za druga dela na strehi smo pripravili posebno ugodnost. Pokličite nas in si zagotovite do 10 % nižjo ceno, če je vaša streha potrebna obnove. 

Pohitite in si kvalitetnega krovca zagotovite posebej ugodno! Poleg navedenega pa nudimo tudi zidarska dela in zaključna gradbena dela.

Je poceni obnova strehe kar iščete? Imamo pravo ponudbo za vas!

Naj gre za zasebni ali poslovni objekt, če ste na Štajerskem vam menjavo strešne kritine v najkrajšem možnem času ponudimo za do 10 % ceneje. 

Obstoječo kritino zamenjamo strokovno, natančno in s kakovostnimi materiali. Storitev menjave strešne kritine in ostala naročena dela izvedemo v dogovorjenem roku. 

Na podlagi znanja in dolgoletne delovne prakse vam pomagamo izbrati novo strešno kritino za menjavo, da bo streha ponujala varnost in udobje pod njo kakor tudi privlačen videz objekta. 

Ko je potrebna kvalitetna menjava strešne kritine, cena pa mora biti kar najbolj ugodna, izberite nas

Vedno bomo poskrbeli, da dobite najboljše razmerje med kakovostjo in ceno za menjavo strešne kritine na Štajerskem pa tudi ostale naše storitve. 

Pošljite nam povpraševanje, da se dogovorimo za ogled, posvet oz. pripravimo ponudbo, v katero bomo vključili tudi 10 % popust, če gre za menjavo strehe. 

Z veseljem bomo sodelovali z vami in za vas poiskali rešitve, ki bodo skladne z vašimi sredstvi za menjavo strehe, kakor tudi ostalimi željami in potrebami. 

Nudimo menjavo strešne kritine, sanacije, obnove streh in postavljanje ostrešij 

Naša ponudba je celovita. Smo strokovnjaki za vsa krovska in tesarska dela. Storitve izvajamo na večjih ali manjših objektih, na novogradnjah ali pri adaptacijah po Štajerski regiji. 

Za delo smo dobro opremljeni in stalno vlagamo v posodobitve. Spremljamo trende, razvoj novih materialov oz. strešnih kritin in se seznanjamo z vsemi predpisi ter standardi, da zagotovimo moderne, kakovostne, funkcionalne rešitve. 

Ker delamo s preverjenimi materiali in strešne kritine menjamo skladno z navodili proizvajalcev, vas pri nas zagotovo čaka najbolj poceni obnova strehe. Dela bodo izvedena strokovno, posledično pa brez dodatnih stroškov, ki jih prinaša nestrokovno narejena obnova, sanacija strehe. 

Potrebujete več informacij glede menjave strešne kritine na Štajerskem in popusta

Izpolnite obrazec za povpraševanje zgoraj in si zagotovite - poceni obnovo strehe oz. 10 % popusta na naročena dela, kot je menjava strešne kritine  - sodelovanje z izkušenim, usposobljenim, zanesljivim krovstvom.

Zaupajte nam svoje želje in vsa vprašanja, ki jih menjava strešne kritine odpira. Z veseljem vam bomo strokovno odgovorili in za vas poiskali rešitve, ki
bodo za vas in vaš objekt najboljše.