Nazaj na seznam zadetkov

Mikrotuneliranje Slovenija, VILKOGRAD, nizke gradnje, d.o.o.

Znotraj našega podjetja izvajamo številne storitve na področju nizkih gradenj. V več kot dvajsetih letih smo izvedli številne projekte, s katerimi smo zadovoljili številne stranke. Smo eni izmed najboljših izvajalcev na našem področju.

Naša želja je, da bi našim strankam še vnaprej nudili dobro in kakovostno storitev.

Mikrotuneliranje izvajamo po celotni Sloveniji

Pri mikrotuneliranju izdelujemo manjše tunele, predvsem za cevovode večjega premera. Cevi so lahko daljših dolžin, ki lahko presega tudi nekaj kilometrov. Gradbišče je sestavljeno iz jame, v katero s pomočjo daljinsko vodenih strojev vtisnemo cevi.

Mikrotuneliranje je kompleksen postopek gradnje, za kar je potrebno imeti strokovno znanje. Pri podjetju VILKOGRAD, nizke gradnje, d.o.o. smo si pridobili ustrezne veščine, s katerimi lahko izdelamo kvalitetne tunele za cevovode.

Prednost mikrotuneliranje je, da lahko delo nadzorujemo iz varne razdalje in da lahko dela izvajamo v vseh tipih zemlje.

Našim strankam in projektom se popolnoma posvetimo. Našim strankam iz Slovenije in tujine zagotavljamo kakovostno izvedeno storitev. Na voljo imamo vso potrebno mehanizacijo za izvedbo vseh del.

Na nas se lahko obrnete tudi za pilotiranje po Sloveniji

Poleg mirkotuneliranja se lahko na nas obrnete tudi za naslednje storitve:

  • podvrtavanje po metodi HDD,

  • preboji s kovinsko zaščitno cevjo,

  • usmerjeno vrtanje z optičnim vodenjem,

  • varovanje gradbenih jam,

  • sanacije cevovodov,

  • nizke gradnje,

  • enostavni preboji s pnevmatsko igro.

Pilotiranje oziroma globoko temeljenje je postopek, ki se ga uporablja, kadar želimo zgraditi infrastrukturo v manj stabilnih terenih, ko so na primer močvirja. Da je stavba bolj stabilna se pri temeljih zabija pilote iz duktilnih cevi.

To tehniko večinoma uporabljamo za temeljenje objektov, sanacijo temeljev, sanacijo plazov, izdelavo zagatnih sten, sidranje brežin in mikropilotiranje.

Naše storitve na področju mikrotuneliranja, pilotiranja in ostalih nizkih gradenj izvajamo po celi Sloveniji in tudi v tujini. Na nas se lahko obrnete z vprašanji, z veseljem vam bomo svetovali. Vabljeni na našo spletno stran, kjer si lahko več preberete o naših storitvah.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite dobrega izvajalca za nizko gradnjo.