Nazaj na seznam zadetkov

Montaža industrijskih strojev in naprav Podravska, BAVARIA MONT

V podjetju BAVARIA MONT vam nudimo celostno storitev za področje strojev in naprav, ki se jih uporablja v industriji. Sedež našega podjetja se nahaja na Ptuju, v čigar okolici smo tudi najbolj dejavni.

Na nas se lahko obrnete za:

  • montažo industrijskih strojev,

  • elektroinštalacije,

  • premestitev strojev in naprav.

Po celemu območju Podravske smo vam na voljo za montažo industrijskih strojev in naprav

Če želite, da naprave znotraj vašega podjetja pravilno obratujejo, prepustite njihovo vgradnjo strokovnjakom. Podjetje BAVARIA MONT sestavlja ekipa profesionalcev, ki so iz smeri strojništva in temu podobnih panog, ustrezno izobraženi.

Tekom let smo izvedli tudi številne uspešne projekte, kjer smo številnim podjetjem pomagali, da so lahko pričeli s svojim delom ali proizvodnjo, ostalim podjetjem smo pa pomagali pri prenovi njihovih strojev. Te stranke naše stroje še vedno uporabljajo in so z našo storitvijo več kot zadovoljne.

Zakaj pri montaži industrijskih strojev in naprav izbrati nas?

  • Smo natančni in opravimo kakovostno montažo.

  • Vašo obstoječi napravo vam profesionalno demontiramo.

  • V vašem podjetju vam lahko postavimo nove linije.

  • Postavimo vam lahko robote, kabine, dodatno opremo, nove linije.

  • Poskrbimo za vse elektroinštalacije in vam premaknemo stroje na želeno lokacijo.

Na vašo želeno lokacijo prispemo, kadar vam to najbolj ustreza. S seboj pripeljemo vse potrebno opremo, ki jo za kvalitetno montažo potrebujemo.

Po končani montaži seveda preverimo delovanje stroja, pri tem pogledamo, ali stroj ustrezno deluje in ustreza predpisanim pogojem varnosti.

Vgradnjo opravimo v najkrajšem možnem času, da se lahko čim prej posvetite vaši industriji. Naši izkušeni monterji vam bodo znali poiskati rešitve za vsak izziv in vam pomagali z ustreznimi nasveti.

Če imate potrebujete nekoga, ki vam lahko pomaga pri montaži industrijskih strojev in naprav na območju Podravske, nas pokličite ali kliknite na gumb oddajte povpraševanje.