Nazaj na seznam zadetkov

STORITVE LAMPE, MITJA LAMPE S.P.

gozdar pri delu
Spodnji Brnik 19, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Prikaži številko
po dogovoru

Odkup hlodovine Gorenjska, Storitve Lampe

V našem podjetju Storitve Lampe se ukvarjamo z gozdarskimi storitvami. Na območju Gorenjske skrbimo za urejenost gozdov in našim strankam omogočamo dostop do lesa za kurjavo ali gradbene projekte.

Sečnja lesa predstavlja nevarno delo, zato ga je najbolje prepustiti strokovnjakom kot smo mi.

Odkup hlodovine vam zagotavljamo po dobrih cenah

Bi se radi znebili vašega lesa in hlodovine, pa ne najdete ustreznega kupca? Obrnite se na nas. Smo najboljše podjetje za odkup vaše hlodovine na celotnemu območju Gorenjske. Nudimo vam:

  • dobro odkupno ceno,

  • nakazilo denarja v dogovorjenem roku in

  • sami bomo les odpeljali iz vaše lokacije.

Stanje na trgu z lesom spremljamo že leta. Poznamo, katere so najbolj ustrezne cene in vam tako tudi ponudimo. Če potrebujete nasvete o prodaji lesa, se lahko tudi obrnete na nas.

Vaš gozd lahko posekamo, les spravimo in vam hlodovino odkupimo

Če ste iz Gorenjske in imate v lasti gozd, se lahko obrnete na naše podjetje. Naše storitve poleg odkupa hlodovine zajemajo tudi:

  • posek lesa in

  • spravilo lesa.

Naši zaposleni delujejo kot dobro utečen stroj. Imajo ustrezno znanje in izkušnje za izvajanje gozdarskih storitev. Pri delu upoštevajo vaše želje in dogovore.

Za piko na i, vam lahko po opravljenih delih, vaš hlodovino še odkupimo. Na ta način vam nudimo celostno storitev, s katero boste vi zaslužili in hkrati privarčevali na času in energiji.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite najboljšega izvajalca za odkup hlodovine, posek in spravilo lesa na Gorenjskem.