Nazaj na seznam zadetkov

Ometi in tlaki Osrednja Slovenija, BURGER d.o.o.

Če izvajate gradbeni projekt in se približujete zadnji gradbeni fazi, vas v obsegu zaključnih gradbenih del, čaka tudi nanos ometa in tlaka.

V podjetju BURGER d.o.o. iz Radomlj vam nudimo profesionalno izvedbo vseh vrst tlakov, estrihov in ometov. Dejavni smo na območju Osrednje Slovenije, od koder prihaja tudi največ naših strank. Po predhodnem dogovoru lahko pridemo do druge lokacije po državi.

Omete in tlake zaupajte strokovnjakom iz Osrednje Slovenije

Dela izvajamo po dogovoru z vami. Naša pisarna pa vam je dosegljiva vsak delovnik od 8:00 do 16:00.

Takoj ko stopite v kontakt z nami, se vam popolnoma posvetimo. Pogledamo si, kakšne so vaše želje in potrebe. Na podlagi teh sklenemo dogovore, ki jih ves čas tudi upoštevamo. Dela zaključimo znotraj obljubljenega časovnega okvirja.

Na vašo lokacijo pridemo z vso potrebno opremo, materialom in orodjem. Pri tem uporabljamo materiale najboljše kvalitete, ki nam omogoča enostaven nanos ometa in tlakov.

Preden začnemo z nanosom, si površino ustrezno pripravimo, saj vam na ta način zagotovimo, da bodo ometi in tlaki pravilno držali in vam dolgo služili.

Stranke iz cele Osrednje Slovenije zaupajo naši izdelavi ometov in tlakov

Pri našem delu se vedno popolnoma potrudimo, saj vam želimo zagotoviti najboljšo možno storitev.

Na slovenskem trgu smo prisotni že mnogo let, v tem času smo si nabrali številne izkušnje, s katerimi vam vedno poiščemo najbolj ugodno rešitev. Naše stranke pohvalijo:

  • našo strokovnost,

  • pripravljenost do dela,

  • kvaliteto in

  • končni rezultat.

Se nahajate v Osrednji Sloveniji in zaključujete gradbeni projekt? Za omete in tlake pokličite BURGER d.o.o. in postanite ena izmed naših zadovoljnih strank. Oddajte nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali.