Nazaj na seznam zadetkov

MK. MONT MONTAŽA OČAL MIRAN KLEMEN S.P.

Murnova ulica 1, 1234 Mengeš
Prikaži številko
[email protected]
Pon - Pet: 9.00-18.00 Sobota: 9.00-12.00 Nedelja: Zaprto

Optika Cornea v Mengšu - pravi korak do dobrega vida

Potrebujete očala za blizu in daleč? Ste uporabnik kontaktnih leč in potrebujete nov par? Se zavedate, kako pomembno je oči zaščititi pred sončno svetlobo, in si želite kakovostnih sončnih očal? Niste prepričani, da je vaša dioptrija še enaka?

Z vsem tem vam pomagamo v Optiki Cornea v Mengšu.

Ko nas obiščete, smo vam na voljo za okulistični pregled, na katerem strokovno, hitro in popolnoma neboleče izmerimo vašo dioptrijo.

Kontrole vida pri nas potekajo brez naročanja, za pregled tudi ne potrebujete napotnice.

Izvajamo preglede za očala ali leče. Pregleda se nekoliko razlikujeta, vsem pa je skupno, da jih opravljamo z vrhunsko opremo in pripomočki za merjenje dioptrije ter da se popolnoma individualno posvetimo vašim vprašanjem ter vam svetujemo primerne kontaktne leče, očala ...

Pestra ponudba vseh vrst očal v Mengšu vas čaka v Optiki Cornea

Ko opravite pregled, je čas za izbiro očal ali kontaktnih leč. V naši ponudbi najdete najrazličnejše znamke optičnih pripomočkov, pri izbiri pa vam z veseljem pomagajo naši optiki.

Povejo vam, kateri okvirji vam lepo pristajajo, in vam pokažejo katera očala so v vašem cenovnem razredu.

Tudi če nimate dioptrije, nas lahko obiščete, in si izberite očala. Največkrat stranke izberejo sončna očala, vse večkrat pa tudi očala za modro svetlobo, ki pomagajo vašim očem, če ste veliko pred ekranom.

Zelo priljubljena postajajo tudi progresivna očala, ki omogočajo gledanje na več razdalj hkrati.

Naše vodilo pri delu je, da vam omogočimo kvalitetne optične pripomočke, da z njimi dobro vidite pa tudi, da se med uporabo dobro počutite. Ob tem seveda vemo, da kupci pogledate na cene, zato redno razveseljujemo s popusti, akcijami, brezplačnimi pregledi. Povprašajte po ponudbi v naši optiki Cornea v Mengšu od ponedeljka do sobote.