Nazaj na seznam zadetkov

Edinstven izlet, teambuilding in ribji piknik na panoramski vožnji z ladjo bracera Meja

Organizirate zaključni izlet, teambuilding v podjetju? Si želite nepozabno praznovati rojstni dan ali se z najbližjimi družiti ob kaki drugi priložnosti? Ljubitelje morja vabimo, da rezervirate vožnjo z bracero Meja pri podjetju AJ Navtika.

S tradicionalnim plovilom - bracero, vas odpeljemo na panoramsko vožnjo ob Obali. In še več kot to, med plovbo vam lahko pripravimo ribji piknik ali jedi z žara. Na naši barki se lahko tudi poročite, izven poletne sezone pa vas z njo z veseljem odpeljemo v Piranski zaliv na ribolov ali lov na lignje.

Možnosti je torej res veliko, zato smo aktualna izbira tako za fizične osebe, ki organizirajo dogodke, kot podjetja, ki si želijo za zaposlene pripraviti zabaven teambuilding. Oglejte si našo ponudbo tukaj, za vse posebne želje pa nas pokličite in potrudili se bomo, da jih uresničimo.

Vas je panoramska plovba navdušila, da postanete pomorščak tudi sami? Na Obali vam omogočamo tudi izobraževanje za izpit za čoln

Poleg organiziranja dogodkov na braceri Meja in panoramskih voženj ob Obali, je ena od glavnih dejavnosti našega podjetja navtično izobraževanje. S pomočjo naših tečajev lahko pridobite:

  • izpit za čoln in

  • izpit za VHF GMDSS

Pohvalimo se lahko s skoraj 100% uspešnostjo tečajnikov. Potrdili vam bodo, da znanje podajamo na razumljiv način, da imamo bogate izkušnje z morja, da lahko predstavimo in razrešimo najrazličnejše situacije, v katerih se imetniki izpitov za čoln znajdejo. Poleg tega pa smo za pridobitev izpita za čoln med bolj ugodnimi in prilagodljivimi.

Tečaji potekajo na lokacijah po celi Sloveniji, po dogovoru pa vam ponudbo pripravimo tudi povsem individualno za vaše želje oziroma potrebe. Prihajajoče termine tečajev spremljajte tukaj, prijava na tečaj je na voljo tukaj, za vsa dodatna vprašanja pa smo na voljo tudi po telefonu in preko e-pošte.