Nazaj na seznam zadetkov

Pasja šola, socializacija psov, Pomurje

Športno kinološko društvo Ljutomer-Križevci je društvo članov, katerim je skupna ljubezen do psov. Pri nas odgovornim lastnikom, ki se zavedajo, kako pomembno je pravilno ravnanje s psom, nudimo sledeče tečaje:

  • Socializacija in vzgoja mladičkov

  • Mala šola I in II

  • Osnovno šolanje

  • Višji nivo šolanja

  • Tečaj razstavljanja in priprava na vzrejne preglede

  • Agility

  • Fajntečaj (učenje pasjih trikov)

Pasjo šolo, socializacijo psov in preostale tečaje vodijo ustrezno licencirani inštruktorji, ki imajo poleg ustreznega šolanja za seboj tudi dolgoletne izkušnje iz prakse.

Učenje poteka v majhnih skupinah, tako da so sproščeni tako psi kakor lastniki, kar nam je najbolj pomembno.

Smo dobra pasja šola in sprejemljive cene so samo eden od razlogov, da se lastniki psov odločijo za šolanje svojih kosmatincev pri nas.

Vzgoja psov, Pomurje

Imate novega kužka in je čas, da ga lepo vzgojite in navadite na različne okoliščine (socializacija, obisk veterine ...)? Iščete, katera je dobra in ugodna pasja šola v Pomurju?

Potem ste vedno dobrodošli v Športno kinološkem društvu Ljutomer-Križevci.

Smo strokovni, prijazni, izkušeni in radi delamo z ljudmi in živalmi, ki se pri nas naučijo prijetno bivati drug z drugim.

Organiziramo različne tečaje, ki so prilagojeni glede na starost pasjega mladička. Učenje poteka v primerno urejenih vadbenih prostorih in v realnem okolju (mesto, trgovine, park ...). Z veseljem na tečaj povabimo tudi vaše otroke, da se vsa družina nauči pravilno ravnati s psom in se zna z njim zabavati.

Za vse dodatne informacije, če vas zanima pasja šola, socializacija psov, Pomurje pa je regija, kjer storitve iščete, se obrnite na nas.

Pri nas z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja in vam pomagamo, da boste svojemu psu ponudili vzgojo, kakršno potrebuje.