Nazaj na seznam zadetkov

Pica, burek - okrepčevalnica Ambasada, Žiri, Gorenjska

Dobrodošli v okrepčevalnici Ambasada v Žireh, ki je postala priljubljena destinacija za vse, ki iščete dobre pice in še boljši burek v Gorenjski regiji. Strast do priprave okusne hrane, prijazno osebje in prijetno vzdušje s čemer se rade volje ponašamo, vas bodo navdušili, ko nas obiščete.

V Žireh, na Gorenjskem, je naša okrepčevalnica priljubljena izbira mnogih, ki si zaželijo dobro pico ali burek.

Naši kuharji imajo bogate izkušnje v pripravi pic, zato vam lahko obljubimo, da boste okušali pravo pico. Pri pripravi jedi uporabljamo dobre sestavine, prisegamo na sveže testo in bogate omake, da ustvarimo popolno pico.

Niste ravno za pico in bi radi poizkusili nekaj drugega, dobrega iz naše ponudbe? Poleg pic vam naša okrepčevalnica Ambasada ponuja tudi okusne bureke, ki se ponašajo s hrustljavim testom in različnimi nadevi. Burek pri nas je vedno svež in pripravljen po preverjenih receptih.

Vas ne bomo navdušili ne s pico, ne z burekom? Nič hudega, saj naša ponudba vključuje tudi druge jedi, kot so solate, sendviči in raznovrstni prigrizki. Za vsak okus in lakoto bomo poskrbeli.

Privoščite si slastno pico in svež burek v okrepčevalnici Ambasada, Žiri, Gorenjska

Okrepčevalnica v Žireh, na Gorenjskem, je čista in ima urejen v prijeten ambient, kjer se boste počutili kot doma. To je idealen kraj za družinsko kosilo, srečanje s prijatelji ali sproščen obrok sami.

Gostje, ki se pri nas ustavijo na malici, kosilu, večerji vedo povedati, da je naše osebje vedno prijazno in pripravljeno prisluhniti vašim željam ter se prilagoditi ori naročilu. Vaša zadovoljstvo, ki nam ga izkažete s pohvalami in ponovnimi obiski, nam veliko pomeni.

Poleg prijaznosti in dobre hrane, pa smo veseli, da gostom nudimo pice in bureke ter preostale okusne jedi po sprejemljivih cenah, ki vam omogočajo uživanje v odlični hrani brez, da bi občutili pritisk na denarnico.

Okrepčevalnica Ambasada v Žireh je več kot le okrepčevalnica, je kraj, kjer lahko uživate v odlični hrani in družbi. Ne glede na to, ali ste ljubitelj pic ali bureka, vas bomo navdušili s kakovostjo naših jedi.

Pridite in nas obiščite v Žireh, na Gorenjskem, da okusite jedi, ki jih ne boste pozabili. Veselimo se vašega obiska in vam obljubljamo prijetno kulinarično izkušnjo v okrepčevalnici Ambasada.